Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
#‎KAHPESİNPKK

#‎KAHPESİNPKK

ABONE OL
02 Ağustos 2018, 13:13:58

Hakkari-Yüksekova’da teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Nurcan Karakaya’ya ve oğlu 11 aylık Mustafa Bedirhan bebek için vatanını, milletini seven her yurttaş PKK’ya lanet yağdırdı.

Türkiye’nin gündeminde olduğu gibi Tokat’ın gündeminde de Hakkari Yüksekova’da hain terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği saldırı vardı. Hakkari-Yüksekova’da teröristlerce yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Nurcan Karakaya’ya ve oğlu 11 aylık Mustafa Bedirhan bebek için vatanını, milletini seven her yurttaş PKK’ya lanet yağdırdı.

            Hakkari Yüksekova’da görev yapan Jandarma Astsubay Serkan Karakaya’yı ziyarete giden eşi Nurcan Karakaya ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya, özel araçları ile seyir halinde iken terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ile araçları içinde can vermişlerdi. 31 Temmuz Salı günü akşama doğru gerçekleşen hain saldırının haberleştirilmesiyle birlikte Türkiye genelinde büyük bir infial oluştu. Bilhassa sosyal mecrada #‎kahpesinpkkbaşlığı altında atılan mesajlarda hain saldırı kınandı, teröre lanet edildi.

            Tokatlı hemşehrilerimiz de Türkiye’yi derin bir acıya sürüklediği gibi öfkeye de büründürdüğü olay karşısında sessiz kalmadılar. Tokatlıların paylaştığı mesajlardan bazıları şöyle oldu:

            *Yüksekova’da görev yapan meslektaşım Astsubayın fedakar eşi ve henüz 11 aylık emzikli bebeği, askerimizin ve polisimizin karşısına çıkamayan PKK’lı hainlerin yola döşedikleri EYP’nin infilakıyla hayatlarını kaybettiler. Allah rahmet etsin, Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. #BebekKatiliPKK #BabykillerPKK

            *Hakkari Yüksekova’da gözü dönmüş hainler, bir asker eşi ile 11 aylık bebeğini şehit etti. Bu alçakça, haince ve şerefsizce saldırıyı nefretle kınıyor; hain terörü lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

            *Genç bir anne ve kucağındaki 11 aylık bebeğini bugün teröre kurban verdik… Bölgeyi akılları sıra dizayn etmek isteyen küresel güçlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin değirmenine “Her evden HDP’ye 1 oy” isteyerek katkı sunanlar da, o masumların kanında boğulmaya mahkumdurlar.

DİKKAT!  TÜRK-İŞ VERGİ SİSTEMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP ETTİ

            *11 aylık bebekten toprak isteyen zalimlere, Yüce Allah cehennemin 7. katını daha ölmeden dünyada yaşatsın. Şehitlerimizin ruhu şad mekanları Cennet olsun. Allah’ın laneti bebek katillerinin üzerine olsun… #VATANMI #İSTEDİNİZ #BEBEKTEN

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet