Dolar 32,2794 0.01%
Euro 35,0940 0.01%
Gram Altın 2.475,63 0,38%
Çeyrek Altın 4.072,00 0,12%
Yarım Altın 8.145,00 0,15%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YENİ KURULAN YEKDER’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE  YEŞİLYURTLULAR İFTARDA BULUŞTU

YENİ KURULAN YEKDER’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE YEŞİLYURTLULAR İFTARDA BULUŞTU

ABONE OL
20 Mayıs 2019, 09:46:26

Tokat Merkez'deki Yeşilyurtlu hemşehrilerimiz öncülüğünde kurulan Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği (YEKDER) ilk etkinliğinde iftar yemeği tertip etti. Şehit İbrahim Doğan Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydoğan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Dernek Yönetiminde İhsan Misafir, Murat Tüze, Yusuf Aydoğan, Mahmut Çevik, Mustafa Çoban ve Hüseyin Öztürkoğlu yer alıyor.

            17 Mayıs Cuma günü akşamı İşeri Yakut Salonundaki iftar davetine Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yeşilyurt Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Yeşilyurt eski Belediye Başkanlarından Kazım Misafir, Süleyman Erdir ve İsmail Tüze, MHP İl Başkanı Ömer Çetin, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Sağol da katıldılar. Tokat Milletvekili Kadim Durmaz özel işlerinden dolayı katılamadığı programa ileti gönderdi ve bu mübarek gecede böylesine önemli ve güzel bir oluşuma desteklerini, katılan herkese selamlarını bildirdi.

            Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğan iftar yemeği öncesi kısa bir selamlama konuşması yaptı ve henüz yeni kurulan bir dernek olduklarını, kültürel ve eğitim alanında faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi. Aydoğan yeni kurulmalarına rağmen Yeşilyurtlu hemşehrilerinin destekleriyle hızla büyüdüklerini, bu desteğin kendilerini cesaretlendirdiğini ve sorumluluklarını arttırdığını vurguladı. Tüm katılımcılarla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

            İftar etkinliğinde Yeşilyurt ilçesinde Belediye Başkanlığı yapmış isimlere günün anısına plaket takdim edildi.

DİKKAT!  TOKAT’TA HIRSIZLIK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet