Dolar 32,2176 -0.08%
Euro 34,7984 -0.06%
Gram Altın 2.449,04 0,68%
Çeyrek Altın 4.053,00 0,35%
Yarım Altın 8.107,00 0,36%
Tam Altın 16.112,55 1,85%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yazar Yahya Akengin: “FİKREN YOLA ÇIKARKEN ÖBÜRLERİ ARKASINDAN GELİR”

Yazar Yahya Akengin: “FİKREN YOLA ÇIKARKEN ÖBÜRLERİ ARKASINDAN GELİR”

ABONE OL
16 Ekim 2018, 12:35:15

Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı Başkanı YAHYA AKENGİN, ilimizdeki Kitap Fuarı vesilesiyle hem kitaplarını okurları için imzalamak hem de okullarımızda ve kitap fuarında konuşmak üzere ilimize geldi.

            Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hasan Akar, Remzi Zengin, Süleyman Erkan, kıymetli fikir insanı Yahya Akengin’le birlikte hem Tokat Gazetemize hem de fikir hayatına ilk sayısı ile girmiş olan FİKREN GAZETESİ’NE MİZE nezaket ziyaretinde bulundular.

            FİKREN Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile FİKİR üzerine sohbetin olduğu ortamda yazar Yahya Akengin “Anadolu gazeteciliği tarihimizde çok önemli. Kuva-i Milliye ruhunu canlı tutan Anadolu Gazeteleri olmuştur. Milli Mücadelenin önderleri de başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Anadolu Basınına büyük önem vermişlerdir. Fikir belli merkezlerde oluşmaz, dağınık alanlarda oluşur. Fikir çoğulculuk, çoğulculuk da çok yönlü katılımların neticesinde olur. Dolayısıyla bugün Türkiye’nin fikir hareketlerine çok ihtiyacı var. Ben gazetenizin ismini çok beğendim, FİKREN yola çıkarsan öbürleri arkasından gelir, fikirsiz yola çıkarsak öbürlerinin nereye varacağını kestiremeyiz.” dedi. Fikir insanlarının bir araya gelebildiği Tokat Gazetesine ve Fikren Gazetesine yayın hayatında başarılar diledi.

DİKKAT!  YAZARIMIZ OSMAN BAŞ’A TÜRK DÜNYASI KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet