Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YARICI, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

YARICI, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
20 Mart 2019, 07:08:56

İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yarıcı, "Eğitimli gençlik kendisini kaliteli bir şekilde geleceğe hazırlarsa, Türkiye lider olur. Tokatlı gençler kendisini her alanda yetiştirirse TOKAT zirve yapar" dedi.

"GENÇ İŞSİZ SAYISI ARTIYOR"

            Günümüzde gençlerin büyük bir işsizlik sorunu ile karşı karşıya bulunduğunu ifade eden İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yarıcı, “Süper teknoloji ve süper akıllı toplum çağında yaşıyoruz. Ülkemizin insan gücü niteliği yükseldikçe, araştırma-geliştirmeden üretime kadar tüm alanlarda iddiası da artıyor. Ne yazık ki ülkemizde yanlış planlamalar sebebiyle üniversite gençliği sıkıntı yaşamaktadır” ifadelerini kullandı.

"TOKAT AKILLI KENT OLACAK"

            Gençleri doğru yöne yönlendireceklerini sözlerine ekleyen Hüseyin Yarıcı, “Bilginin, bilim ve teknolojinin birey ve toplum hayatında her geçen gün daha da büyük bir önem kazandığı bir dünyada yaşıyoruz. Tokat’ın akıllı bir kent olması için projeler hazırladık. Akıllı kent ise bilgili, tecrübeli gençlerle kurulacaktır. Biz Tokat’ı gerçekçi politikalarla yönetmeye hazırız” ifadelerini kullandı. Hüseyin Yarıcı konuşmasını şöyle sürdürdü:

TOKAT’TA ÜRETİMİ TEKNOLOJİ İLE BİRLEŞTİRECEĞİZ

            “Bilgi çağını yakalamak, dünyanın önde gelen bilgi toplumlarından biri olmak, bilim ve teknolojinin ürünlerinin sadece bir tüketicisi olmaktan değil, aynı zamanda üreticisi olmaktan geçmektedir. Tokat’ın üretimini bilgi teknolojileri ile önce Türkiye’ye daha sonra da Dünyaya duyuracağız. Bu noktada en büyük yardımcılarımız yetişmiş genç neslimiz olacaktır.

New iyi%20parti1

ÖZGÜVEN SAHİBİ GENÇLER

            Dünyanın en zengin toplumlarının aynı zamanda en fazla bilimsel bilgi ve teknoloji üreten ülkeler olması, bu nedenle bir tesadüf değildir. Bu noktada da üniversitemizle birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Bizlerin yapması gereken, gençlerimizi, öğrencilerimizi küçük yaşlardan itibaren, özgüven sahibi, girişimci bireyler olarak yetiştirmek; onların yaşadıkları topluma, dünyaya saygılı, dürüst, çalışkan ve geçmişi ile barışık bireyler olmalarını sağlamaktır. Tokat Belediyesinde yetkiyi aldığımızda bu konu üzerinde hassasiyetle duracağız.”

DİKKAT!  GERİYE KALAN…

"BAŞARIYI BİRLİKTE YAKALAYACAĞIZ"

            Gençlere seslenen Hüseyin Yarıcı, “Sizlerin yapması gereken ise her gün yeni fetihler, yeni buluşlar, yeni icatlar gerçekleştirmek için çaba sarf etmenizdir. Günümüz eğitim anlayışında, üniversite bitirilir, kamuya, özel sektöre işe girmek için kapılar zorlanılır. Sizler proje geliştiren bireyler olarak bizzat kendiniz işletme sahibi olmalısınız. Böylece Tokat kalkınacaktır. Sizleri bu gayretleriniz sırasında yalnız bırakmayacağız. Başarıyı hep birlikte yakalayacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet