Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VEKİLLERDEN KAYIT İKRAMI

VEKİLLERDEN KAYIT İKRAMI

ABONE OL
07 Temmuz 2018, 12:46:27

24 Haziran 2018 Milletvekili seçiminde Tokat ilimizden AK Parti Milletvekili seçilerek mazbatalarını alan Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan önceki gün TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırdılar.

TOKAT ÇÖREGİ İKRAMI

            Tokat Milletvekilleri kayıt işlemleri için gittiklerinde elli boş gitmediler. Kayıt işlemlerini takip eden medya mensuplarının olduğu ortamda yanlarında götürdükleri Tokat’a özgü Tokat çöreği ve Zile pekmezini ikram ettiler. Av. Mustafa Arslan’ın hazırlattığı büyük çöreklerin üzerinde bir yüzünde ‘AK PARTİ TOKAT’ yazıyordu, diğer yüzünde hilal ve yıldız vardı.

            Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Tokat milletvekili Yusuf Beyazıt ve Av. Mustafa Arslan’ın sosyal mecradan yaptıkları paylaşımları kendi hesaplarından paylaşarak, Tokat çöreği ve Zile pekmezi ikramını öne çıkardılar. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç da paylaşıma dikkat çekerken “Tokat’ımızdan vekil seçilen Av. Mustafa Arslan, TBMM’de kaydını yaptırdı. Tokat çöreği ikramı oldu. Basın mensuplarının Tokat Çöreğini tanıması ve tanıtmasına vesile kıldı. Ülkemize, Tokat’ımıza hayırlı hizmetleri nasip olsun.” ifadelerini kullandı.

İKRAMDAKİ ZARİFLİK

            Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan’ın bu özel gün için hazırlattığı Tokat Çöreklerinin ikramı da ayrı bir zariflikte oldu. 250 adet küçük çörek, özel bastırılmış kutusu ile ikram edildi. Nohut Mayalı Tokat Cevizli Çöreği yazılı kutunun şıklığı medya mensuplarının ilgisi ve beğenisini daha da artırdı.

DİKKAT!  GEMİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet