Dolar 32,2578 0.04%
Euro 34,7329 0.11%
Gram Altın 2.400,37 0,30%
Çeyrek Altın 4.000,00 0,05%
Yarım Altın 8.000,00 0,06%
Tam Altın 15.883,29 -0,26%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VATAN İÇİN TEKRAR GÖREVE HAZIRIZ

VATAN İÇİN TEKRAR GÖREVE HAZIRIZ

ABONE OL
25 Ocak 2018, 20:58:51

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na Tokatlı Gazilerimizden destek geldi. Gazilerimiz vatan için tekrar göreve hazır oldukları mesajını verdi.

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK ve DAEŞ’a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında görevli askerlerimize destek için harekete geçti. Ellerinde Türk Bayrakları ile Çekenli İş Merkezi önünde toplanan gurup, sloganlar atarak, tekbirler eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Burada şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

ON BEŞLİLER DİYARI TOKAT’TAN HAYKIRIYORUZ. YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM

            Zeytin Dalı Harekâtına katılan askerlere destek için düzenlenen yürüyüşte, Soğukpınar Mahallesi Muhtarı Rasim Yılmaz’ın Afrin’de ki askerlerimize yazdığı şiirini okudu. Sonrasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen konuşma yaptı. Vatan için tekrar göreve hazır olduklarını belirten Özmen, “Bizim evlatlarımız,  bizim çocuklarımız soğukta titriyorlar. Canlarını ortaya koydular. Bizde Tokatlı Gaziler ve Tokatlı sivil toplum örgütleri olarak askerlerimize destek için onlara istiklal marşı ve basın açıklaması ile destek olacağız.  Allah yardımcıları olsun.  Bu gün savaşa gitmeye hemen hazırız. Yetkililerimiz silahlarımızı versinler savaşa gitmeye hazırız” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE SÖZÜMÜZ VAR

 

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen konuşmasında, “Malazgirt’te, Çanakkale’de, Büyük Taarruzda, Kore’de, Kıbrıs’ta 15 Temmuz 2016 günü ülkemizin her karış toprağında ezan susmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez diyerek; Allah, Allah nidaları ile siperleri mevzileri inleten,cennetin müjdelediği şehitlerimize sözümüz var.  Afrin Şehidi Musa Özalkan, Oğuz Kaan Usta, Mehmet Muratdağı sana da sözümüz var. Sultan Alpaslan’ın Cuma namazı sonrası kefenini giyerek kapılarını açtığı bu toprakları, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluşu müjdelediği bu toprakları kimse bölemez, buna asla gücü yetmez. Bizde gaziler olarak yeniden silahlarımızı alıp cepheye koşmaya hazırız. Bir kez daha on beşliler diyarı Tokat’tan hep birlikte haykırıyoruz. Ya İstiklal, Ya ölüm. Gazamız mübarek olsun. Rabbim muzaffer ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  Sivilce Kremi: Ciltteki Lekeleri ve Sivilceleri Yok Etmenin En İyi Yolu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet