Dolar 32,1747 0.02%
Euro 35,1966 0.01%
Gram Altın 2.468,47 0,03%
Çeyrek Altın 4.084,00 0,12%
Yarım Altın 8.168,00 0,11%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ TORAMAN POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

VALİ TORAMAN POLİS TEŞKİLATININ 173. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

ABONE OL
10 Nisan 2018, 14:45:01

Vali Dr. Ömer Toraman, “Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi:

            “Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımız; halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme gibi kutsal bir görevi, 173 yıldır başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.

            Ülkemizin bölgesinde güçlü ve güvenli bir devlet olmasından rahatsızlık duyan çevrelerin huzurumuza, birlik ve beraberliğimize yönelik tehditleri ve hain saldırıları bizleri yıldıramayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, güvenlik güçleri ve milletiyle tek yürek halinde yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı mücadele etme azim ve kararlılığındadır. Aziz milletimizin vatan sevgisi, inanç değerleri ve sağlam iradesi her tür yanlışı, ihaneti ve tahriki bertaraf edecek bir kaynaktır.

            Gücünü yasalardan ve halktan alan Polis Teşkilatımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.’ sözünde belirttiği gibi ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacak ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdürecektir.

            Bu duygularla, aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Vazifeleri başında olan Emniyet mensuplarımıza başarı ve mutluluklar diliyorum.

DİKKAT!  TOKMEK KURSLARI 3 BİN KİŞİYE EĞİTİM VERİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet