Dolar 32,5393 0.12%
Euro 34,9452 -0.21%
Gram Altın 2.439,87 0,15%
Çeyrek Altın 4.131,00 0,22%
Yarım Altın 8.401,00 0,21%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ DR. OZAN BALCI’DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

VALİ DR. OZAN BALCI’DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

ABONE OL
02 Ocak 2020, 10:28:35

Vali Dr. Ozan Balcı, protokol mensupları ile birlikte yeni yıla görevi başında giren kurumları ve kurum personelini ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar dileyip, yeni yıllarını kutladı.

Uygulama Noktası Ziyareti

Vali Dr. Uzunburun mevkiinde bulunan uygulama noktasında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Görevi başındaki güvenlik güçlerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Dr. Ozan Balcı, “Milletimizin huzuru, güvenliği ve refahı için gece gündüz yağmur çamur demeden fedakarca çalışıyorsunuz. Allah sizlere güç ve kuvvet versin. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. Sizlerin ve sevdiklerinizin yeni yılını kutluyor mutluluklar diliyorum.“ dedi.

İtfaiye Ekipleri Ziyareti

Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra itfaiye ekiplerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette itfaiye ekipleri ile bir süre sohbet ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı “Fedakarca yaptığınız işi önemsiyorum. Cansiperane çalışıyorsunuz. Allah kaza bela vermesin, güç kuvvet versin. Sizin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyor sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Tokat Devlet Hastanesi Ziyaret

Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Devlet Hastanesinin acil, çocuk acil, müşahede ve yeni doğan servislerini ziyaret etti. Hastalarla bir süre sohbet ederek, acil şifalar dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, ziyaretinde çocuklara oyuncak ve kitap hediye ederken hastanedeki vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutladı.

Hastane ziyaretinde doktor ve sağlık personeli ile de bir süre sohbet ederek bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Sağlık çalışanlarımız anlamlı ve önemli bir görevi yerine getiriyor. Sizleri fedakarca çalışmalarınız nedeniyle tebrik ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum.” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Devlet Hastanesi yeni doğan servisini ziyaretinde, en son doğan bebeğe ve annesine günün anısına hediye takdim etti.

DİKKAT!  TOKAT BAROSUNDAN TBB’DE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GİRİŞİMLERİNE TEPKİ

TOGÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ziyareti

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisindeki hastaları ziyaret eden Vali  Dr. Ozan Balcı, hastalarla bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nihat Uluocak’ında eşlik ettiği ziyaretinde çocuklara kitap hediye eden Vali Dr. Ozan Balcı, hastanede görev yapan doktor, hemşire ve sağlık personelinin yaptığı  görevi önemsediğini belirterek, çalışanların, hastaların ve hasta yakınlarının yeni yılını kutladı.

Hastanenin çocuk servisini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Valiliği koordinesinde Eğitim Tokat kapsamında Valiliğin Tokatlı çocuklara hediye olarak getirdiği, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile buluşturulan karagöz hacivat gösterisini bir süre çocuklarla birlikte izledi. Vali Dr. Ozan Balcı, çocuklara kitap hediye ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiği ailelerinin yeni yıllarını kutladı.

112 Acil Çağrı Merkezi Ziyareti

Vali Dr. Ozan Balcı, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Merkez çalışanları ile bir süre sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, emeklerinden dolayı teşekkür ettiği 112 çağrı merkezi çalışanlarının yeni yıllarını kutlayarak, aileleri ile birlikte mutlu huzurlu bir yıl geçirmeleri dileklerini iletip işlerinde kolaylıklar diledi.

Huzurevi Ziyareti

Vali Dr. Ozan Balcı, Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleri  ile bir araya geldi. Çeşitli hediyeler verdiği ve bir süre sohbet ettiği huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Dr. Ozan Balcı, kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sorduğu huzur evi sakinlerinin duasını aldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, ziyaretinde huzur evi sakinlerine yapımı tamamlanan modern ve konforlu huzur evine yakında taşınacakları müjdesini verdi. Vali Dr. Ozan Balcı, yeni yılı görevi başında geçiren huzurevi çalışanlarına da teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

DİKKAT!  El Blender

Ziyaretlerde Vali Dr. Ozan Balcı’ya Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Emniyet Müdür Vekili Musa Bozkurt, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Hacı Ahmet Sümbül eşlik etti.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet