Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ DR. ÖMER TORAMAN TOKAT’TAN AYRILDI

VALİ DR. ÖMER TORAMAN TOKAT’TAN AYRILDI

ABONE OL
05 Kasım 2018, 14:27:27

Tokat’a büyük bir heyecanla geldiğini söyleyen Vali Dr. Ömer Toraman, “Burada kendi memleketimde görev yapmış gibi hissettim. Tokatlılar hemşeri gibi geldi bana. Tokat’ı ve Tokatlıları tanıdıkça gönül bağım çok arttı, gönülden bağlandım. Tokat’ı ve Tokatlıları çok seviyorum.” dedi.

            Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Vali Dr. Ömer Toraman düzenlenen veda programı ile kentten ayrıldı. Tokat Belediyesince organize edilen programa Vali Dr. Ömer Toraman, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yücel Bulut, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Rıfat Dönel, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Tokat İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, STK temsilcileri, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

            Programda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Vali Dr. Ömer Toraman’a Tokat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

            “Peygamber Efendimiz, ‘İnsanlığın en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ diyor. Yine paylaşmak istediğim bir söz var, ‘İnsan odur ki koyar dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.’ Bu iki güzel söz hizmet etmeyi, eser ortaya koymayı, insanlığa faydalı olmak adına şiar edinmemiz gereken sözler. Ben de Sayın Valimizin şehrimize hizmetlerinden ötürü sözlerime böyle başlamak istedim. Her birimiz burada görevleri çerçevesinde güzel işler yapmaya çalışan, şehrimizin insanlarına faydalı olmaya çalışan, şehrin gelişmesi ve insanların problemlerini çözmek için alın teri ortaya koyan insanlarız. Bu açıdan her birimizin yaptığı görev son derece kutsal ve bir o kadar da önemli. Her şeyden önemlisi de bunlar birer görev. Hepimizin bir mesleği var ama görevlerimiz de var. Allah aldığımız görevleri insanlık için iyi işler yaparak, gök kubbede hoş bir seda bırakarak yapmayı nasip etsin. Değerli Valimiz hatırladığım kadarıyla 30 Haziran tarihli kararname ile şehrimize Valilik görevi için teşrif etmişlerdi. Yaklaşık 15-16 zaman zarfında birlikte çalışma fırsatı bulduk. Valimiz Ömer Toraman deyince beyefendiliği ile, çalışkanlığıyla, adaletli davranmasıyla, insanların hakkını hukukunu çok iyi bir şekilde gözetmesiyle ve özellikle de hizmet etme sevdasıyla ve daha sayamadığım birçok özelliğiyle gönlümüzde çok önemli bir yer bıraktı. Ben verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Gideceği Kütahya ilimizde de hem ülkemize hem Kütahya’mıza çok güzel hizmetler yapacağından hiçbir şüphemiz yok. Valimize yolu açık olsun diyorum. Gönlü her zaman bizim yanımızda olacak.”

DİKKAT!  Peluş Hayvan Çeşitleri

“KENDİ MEMLEKETİMDE GÖREV YAPMIŞ GİBİ HİSSETTİM”

            Daha sonra veda konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Vali Toraman, “Tokat’a çok büyük heyecanla geldim. Kısa zaman içerisinde atlatabildim heyecanımı. Burada kendi memleketimde görev yapmış gibi hissettim. Tokatlılar hemşeri gibi geldi bana. Tokat’ı ve Tokatlıları tanıdıkça gönül bağım çok arttı, gönülden bağlandım. Tokat’ı ve Tokatlıları çok seviyorum. Bu gönül bağı baki şüphesiz. Medeniyetimizin maddi manevi eserleriyle karşılaştım. Bu beni derinden etkiledi.” dedi.

            Valiler Kararnamesi ile Tokat’a atanan Kayapınar Kaymakamı Dr. Ozan Balcı’ya görevinde başarılar dileyen Vali Toraman, “Doğduğumuz gün aslında bizim öldüğümüz gündür. Geldiğimiz gün de ayrıldığımız gündür. Hiçbir canlı, hiçbir insan yok ki doğduktan sonra ölmesin. Aslında biz ölüme doğuyoruz. Yine hiçbir kamu görevlisi hiçbir vali yok ki gelip burada baki olmasın. Muhakkak bir ayrılışı olacak bu gelişin. Bu vesileyle biz her an gitmeye hazır, sorumluluklarımız çerçevesinde de hareket ettik. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Bu bir bayrak yarışıdır. Kalben inanıyorum, bizden sonra gelecek arkadaşımız çok liyakatli, kendini iyi yetiştirmiş bir kardeşimiz; bizden çok çok Tokat’a, Tokatlıya hizmet verecek. Çok üstün başarılar gösterecek. Bu vesile ile kendisine başarılar diliyorum. Tokat’ı ve Tokatlıları Allaha emanet ediyorum hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullandı.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet