Dolar 32,3629 -0.38%
Euro 34,7887 -0.15%
Gram Altın 2.406,42 -0,67%
Çeyrek Altın 4.017,00 -0,59%
Yarım Altın 8.059,00 -0,60%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ BALCI ÖZEL İDAREYİ DENETLEDİ

VALİ BALCI ÖZEL İDAREYİ DENETLEDİ

ABONE OL
23 Ekim 2019, 10:35:44
Vali Dr. Ozan Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği birimlerini ziyaret ederek personel ile bir araya geldi.

İl Özel İdaresinin personel sayısı, gelir gider durumu, İl Özel İdaresinin çalışmaları ve faaliyet alanları ile ilgili bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, çalışmaları ve çalışanları yerinde denetledi.

Çalışanlarla sohbet ederek, istek ve sıkıntılarını dinleyen Vali Dr. Ozan Balcı, kurum çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kurum birimlerinden Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ve İhale, Satın Alma ve Tahakkuk Servislerini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, ihale ve alımlarda önceliğin Tokat merkeze verilmesini, ihalelerde şeffaf davranılması ve tarafların ihalelere davet edilmesini istedi. Yapılacak hizmet ve alımlarda daha dikkatli ve özenli davranılmasını, alımların açık ve mevzuata uygun yapılması gerektiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, alımlarda farklı firmaların da değerlendirilmesini istedi.

Daha sonra Bilgi İşlem Müdürlüğü, Hukuk Bürosu ve Evrak Kayıt birimini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, personelin çalışmaları ile ilgili bilgi alarak, bir süre sohbet etti.

Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, İş Güvenliği Birimi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Encümen Müdürlüğü ve Meclis birimlerini ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, çalışmaların, kırmadan, dökmeden hayatın olağan akışına uygun olarak yapılmasını istedi.

Herkesin devletin ve milletin işini yaptığını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, yorulmadan, yılgınlık göstermeden, aşkla, şevkle, adaletle ve merhametle çalışılacağını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanlığını ve siyasi partilerin guruplarını ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, İl Özel İdarelerinin Türkiye’nin en demokratik kurumlarından biri olduğunu belirterek “Hep birlikte uyum içerisinde devletimize ve milletimize hizmet etmeliyiz.” diye konuştu.

DİKKAT!  Hesiodos Kimdir? Yunan Kültüründeki Önemi Nelerdir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet