Dolar 32,2176 -0.08%
Euro 34,7984 -0.06%
Gram Altın 2.449,04 0,68%
Çeyrek Altın 4.053,00 0,35%
Yarım Altın 8.107,00 0,36%
Tam Altın 16.112,55 1,85%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“UYARDIK VE HAKLI ÇIKTIK”

“UYARDIK VE HAKLI ÇIKTIK”

ABONE OL
10 Nisan 2019, 07:31:25

Sağlık Bir Sen Genel Başkanı Hasan Önür, tüm yetkililerin liyakatli kişilerden oluşturulması gerektiğini, çalışma başlatılıp kurumların düzenlenmesini istediklerini dile getirdi.

            Sağlık Birsen Genel başkanı Hasan Önür yazılı yaptığı açıklamada yetkilileri uyardıklarını ve haklı çıktıklarını  ifade etti. Önür, açıklamasını şöyle sürdürdü:

            Yapmış olduğumuz hiç bir açıklama siyasi bir yöne çekilmemeli. Sağlık Birsen Sendikası tamamen sivil bir sendikadır ve sadece devletin yanında çalışanlar arka bahçemizdir. Oluşan aksaklıklar noktasında yaptığımız tespitlere göre bu aksaklıkların temel nedeni kurumlarda yapılan liyakatsiz atamalardır. Bakanlık yönetici birimlerine gereksiz sekreterler atanılıyor. Yetkililere ulaşılamıyor, randevu alınılamıyor. Yöneticilerde vicdan merhamet samimiyet kalmadı. Personeller ve sendika ayrımı yapılıyor, ötekileştirme yapılıyor. Personellere sendika kökenli idareciler mobing uyguluyor. Bu sorunlar üst yetkililerden randevu verilmediği için ulaştırılamıyor. Bundan ötürü sorunların anlaşılamıyor ve çözüme kavuşturulamıyor. Sağlık çalışanlarının ve vatandaşın biran önce rahatlatılıp sorunların çözüme kavuşması için cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Şimdiye kadar tüm haksızlıkları üst merci ve siyasilere anlatmak istedik ama kendilerine ulaşamadık. Artık devlet başkanımız olarak sizin olaya el koymanız gerekiyor. Biran önce tüm yetkililerin liyakatli kişilerden oluşturulması savurganlığın ve bu kibir dünyasının bitirilmesi için çalışma başlatılıp kurumların düzenlenmesini istiyoruz.

 

DİKKAT!  TARIMSAL VE HAYVANSAL ÜRETİMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet