Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKİ’deki çalışmalar için  başkan Eroğlu’na teşekkür

TOKİ’deki çalışmalar için başkan Eroğlu’na teşekkür

ABONE OL
07 Eylül 2018, 07:53:16

TOKİ Geliştirme Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği (TOGED-DER) Yönetimi, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’ndan TOKİ’de kavşak, yol ve asfalt çalışmaları yapılması için talepte bulunmuştu.

Derneğin talepleri doğrultusunda Tokat Belediyesi tarafından TOKİ girişine kavşak, yol ve asfalt çalışmaları yapıldı. TOGED-DER üyeleri yapılan yol çalışmaları için Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na teşekkür pankartı hazırladı. TOGED-DER Başkanı Amine sümbül ve dernek üyeleri pankartın bulunduğu alanda toplanarak Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na teşekkür için basın açıklaması yaptı.

Başarının bir ekip işi olduğunu belirten TOGED-DER Başkanı Amine Sümbül, güzel projelerle TOKİ’ye karşı farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “TOGED-DER olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Sayın Belediye Başkanımızın TOKİ’ye yaptığı hizmetlere teşekkür amaçlı burada bulunuyoruz. 2017 yılında kurulduğumuzdan bu güne yaklaşık bir yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarımız TOKİ’ye ihtiyaç olunan farkındalık adına sosyal toplumsal projelerde pek çok etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler sırasında da Belediye Başkanımız ciddi destekler verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. TOKİ Ticaret Merkezimiz derneğimizin kuruluş amacını da taşıyor, hayata geçirilmesi ile ilgili yürüteceğimiz projede de kendisinin bize verdiği destekler ve sürdüreceğimiz proje için şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu afişimiz Sayın Belediye Başkanımıza TOKİ sakinleri ve TOGED-DER üyeleri adına teşekkür amaçlı hazırlandı” dedi.

Başkan Sümbül’ün konuşmasının ardından Yönetim Kurulu adına basın metni TOGED-DER Başkan Yardımcısı Mehtap Şeker tarafından okundu. Şeker yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tokat’ımızın çehresini değiştiren, geliştiren, güzelleştiren onun kimlikli şehir olmasına yoğun çaba sarf eden Sayın Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na verdiği tüm hizmetler için TOGED-DER olarak TOKİ halkı adına teşekkür ediyorum.

TOKİ’ye yapılmış olan yol, kavşak ve asfalt çalışmaları ile Başkanımız, TOKİ’nin önemli olduğunu, TOKİ’nin unutulmadığını, yollarla TOKİ’ye gönül köprüsünün kurulduğunu da ifade etmiştir. Bizler de pankartımızla başkanımızın çalışmalarını takip ettiğimizi, hizmetlerini gayretlerini fark ettiğimizi ortaya koymak istedik. Çünkü biz biliyoruz ki, marifetler iltifata tabidir. Beceriler başarılar takdir edildikçe, karşılığını bulduğu sürece devam eder ve anlam kazanır. Biz de dernek olarak naçizane pankartımız ile Başkanımıza teşekkür etmeyi bir borç bildik.

DİKKAT!  Bolu Nöbetçi Eczaneler

Bundan sonra da TOKİ’ye daha fazla hizmet, daha fazla proje istiyoruz. STK olarak Belediyemizden TOKİ’nin daha mutlu, huzurlu güvenli ve yaşanabilir olabilmesini sağlayacak yatırımlar istiyoruz ve bekliyoruz.  Bu konuda TOKİ’de oturanların yerel sesi ve sözcüsü olmaya çalışacağız. Yönetimimizin TOKİ ile ilgili karar alma sürecine dâhil olmak ve etken olmak istiyoruz ve Başkanımıza TOKİ halkı adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet