Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’TAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

TOKAT’TAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

ABONE OL
10 Nisan 2018, 12:48:31

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğünden büyük başarı, “Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz” projesi ülke genelinde yaygınlaştırılacak.

            Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği ve Basın Yayın Birliği Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Çalıştayı 7-8 Nisan 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirildi.

            Tokat’ı temsilen “Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz projesi “Okuma Kültürü Çalıştayı’na katkı sundu. Projenin Tokat örneğinden hareketle ülke genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor.

            Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği ve Basın Yayın Birliği Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Çalıştayı 7-8 Nisan 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirildi. Çalıştay moderatörlüğünü Prof. Dr. Nabi Avcı’nın üstlendiği “Okumaya Dair” panel ile başladı. Programa Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Ayşen Gürcan, Prof. Dr. Mustafa İsen, Öğretim Üyesi Süleyman Seyfi Öğün ve Gazeteci-yazar Beşir Ayvazoğlu konuşmacı olarak katıldı. Ufuk acıcı panelin ardından dört farklı masada kabul edilen projeler müzakere edildi.

            Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Çalıştayı’nda, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi AR-GE tarafından il genelinde yürütülen “Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz” projesi de müzakere edildi. Katılımcılar tarafından takdir edilen projenin özgün hali ile ülke genelinde yaygınlaştırılarak uygulanabileceği üzerinde duruldu. “Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz” projesi ‘Öğrencilerin okuma kültürünün geliştirilmesine dönük yapılacak faaliyetlerin oluşturulması’ konusunun görüşüldüğü müzakere masasına damgasını vurdu.

            Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz proje koordinatörü Keziban Özcan çalıştay ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Özcan, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz projemizi bütün paydaşlarımız ve öğretmenlerimiz adına diğer müzakereciler ile paylaşmaktan onur duydum. Müzakerecilerin ortak görüşü projemizin her yönü ile düşünüldüğü Tokat örneğinden hareket ile ülke geneline yaygınlaştırılabileceği oldu.” dedi.

DİKKAT!  Aferin Şurup Ne Işe Yarar
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet