Dolar 32,2550 -0.02%
Euro 34,7024 -0.07%
Gram Altın 2.401,47 0,05%
Çeyrek Altın 4.007,00 -0,07%
Yarım Altın 8.013,00 -0,09%
Tam Altın 15.889,62 -0,23%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKATLI İŞ ADAMI HASAN HÜSEYİN KOÇ   ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

TOKATLI İŞ ADAMI HASAN HÜSEYİN KOÇ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

ABONE OL
30 Nisan 2018, 06:39:16

Tokatlı iş adamı Hasan Hüseyin Koç, Tokat Milletvekilliği için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

            Tokatlı iş adamı Hasan Hüseyin Koç 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Tokat Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

            AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat’a aday adaylığı başvuru formunu teslim eden Koç, adaylık süreciyle ilgili şunları söyledi:

            Ülkemizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olmak için, Hz. İbrahim’in hikayesinde ateşi söndürmek adına ağzında su taşıyan karınca olmak için, liderimizin 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamak için, ilimizi ve ülkemizi müreffeh seviyelere taşımak için, ülkemizin harici ve dâhili bütün düşmanlarına karşı çelik gibi sağlam, elif gibi dimdik durmak için, bu kutlu milletin gönül rızasını kazanmak için, memleketimize karşı hizmet borcumuzu ödemek için, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat Milletvekili aday adayı oldum.

            Daha önce mensubu olduğum AK Parti teşkilatına bundan sonra da aktif olarak yer almak adına, bu memlekete ve ülkemize hizmet etmek adına yola çıktım. Öncelikle beni burada yalnız bırakmayan değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra gecemizle gündüzümüzle durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memleketimize, ülkemize bütün gücümüz ve varlığımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Başta eşim, ailem ve yakınlarımızın da rızasını alarak bu kutlu davaya Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet etmek için ben de varım.

TOKAT’TAN HİÇ KOPMADIM

 

            Ticari faaliyetlerime İstanbul’da başladım. İstanbul’da başladığım ve 25 yıldır sürdürdüğüm ticari faaliyetlerime Tokat’tan hiç kopmadan hem memleketimde hem İstanbul’da devam ettim. Orada kazanmış olduğum deneyimlerimi, yatırım tecrübelerimi 2016 yılında hasretiyle yandığım kendi memleketimde devam ettirmeye karar verdim. 2016 yılından bugüne kadar da Tokat’ta hem yatırımlarım hem STK’lardaki görevlerimle memleketime bir şekilde faydalı olmaya çalışıyorum. Tokat’ın evladıyım. Halktan, bütünlük içinde samimiyetle hizmet eden bir kardeşinizim. Bundan sonraki çıkmış olduğum yolda yine hep birlikte tabanla birlikte olmak kaydıyla memleketimiz için hep birlikte çalışacağız. Memleketimizde var olan göçü durdurmak adına Tokat’ın üzerine serilmiş olan toprakları kaldırıp memleketimizin de Türkiye’nin bir parçası olması yönünde çalışmalarımız her zaman devam edecek. Amacımız hizmet. Onun dışında hiçbir makam mevki veya herhangi bir kaidemiz yoktur. Allah nasip eder de meclise gidersek başımız üstüne, gitmediğimiz takdirde de kendi evimizde aktif hizmet etmek için ben de varım.”

DİKKAT!  Medya Oynatıcıları İle Tüm Televizyonlar Akıllı!

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet