Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT TALİHSİZ BİR KADERİ YAŞAMAYA ZORLANIYOR

TOKAT TALİHSİZ BİR KADERİ YAŞAMAYA ZORLANIYOR

ABONE OL
18 Şubat 2019, 05:55:43

Tokat'ın talihsiz bir kaderi yaşamaya zorlandığını belirten Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Propaganda yapmak için söylemiyorum, Tokat'ta mevcut haliyle yaşamaktan memnun olan bir Allah'ın kuluna maalesef rastlayamadık. Tokat'ın kadim bir şehir olduğundan bahsedenler Tokat'ın tüm kadim mahallerini kaderine terk ettiler." dedi.

            Türk Eğitim-Sen Tokat İl Başkanlığınca iş yeri temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Adnan Özmen de katıldı.

            Programın açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Tokat İl Başkanı Hakan Akkaya, mevcut belediye çalışmalarının Tokat için yeterli olmadığına işaret ederek şunları kaydetti:

            "31 Martta belediye başkanı seçimleri var. Mevcut belediye başkanımızın yaptıklarını biliyoruz, iyi bir insan ama kusura bakmasın iyi bir belediye başkanı değil. Bir eğitimci gözüyle Tokat'ın sosyal, kültürel ve eğitim geleceği ile ilgili dokunuşları yapamadı. Sadece ışıklarla süslemek bize yetmedi. Biz yağmur yağdığında ana caddemizi sel basmasın istiyoruz, alt geçitlerle, üst geçitlerle trafik sorunumuz halledilsin, sadece AKP'liler değil hepimiz geçebilelim oradan. Özellikle kentsel dönüşüm gibi konularda da beklentilerimiz vardı, bulamadık. Geçmişe göre iyi midir bilemiyoruz ama biz daha iyisini istediğimiz için Sayın Adnan Özmen'e belediye başkanlığı nasip olsun istiyoruz. Özellikle memur arkadaşlarımızdan Adnan Özmen'i tanımayanlar olduğu için istişare toplantısı yapmaya karar verdik. Toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

"FİKİR VE PROJELERE AÇIĞIM"

            MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Adnan Özmen, "MHP Tokat Belediye Başkanı Adayı olarak karşınızda bulunmaktan onur duyuyorum. Ben 3 dönem Pazar ilçesinde belediye başkanlığı yaptım. Son 5 dönem Adana Büyükşehir Belediyesi başkan yardımcılığı yaptım. Allah nasip etti genel başkanımız beni bu göreve layık gördü ve Tokat'a belediye başkanı adayı olarak geldim. Sizleri tanımaktan mutlu oldum, inşallah bundan sonra birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Eski bir belediye başkanı olarak her şeyi bilen biriyim. Paylaşmayı seven biriyim, bu konuda sizlerin fikir ve projelerine açığım." dedi.

DİKKAT!  Sabır

"DURUŞUNU VE TAVRINI BOZMAYAN TEK SENDİKA TÜRK EĞİTİM-SEN"

            Tokat ve ilçelerinde yaklaşık 30 gündür 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek mahalli idareler seçimleri için çalışmaya başladıklarını belirten Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Yaklaşan seçim sürecinde sizleri bazı konular hakkında bilgilendirmek istiyorum. Türk Eğitim-Sen Türkiye'nin sendika hayatında ve mücadele hayatında sarsılmayacak çok özel bir yere sahip. Türk Eğitim-Sen'in hakkı belki ilk ağızdan dile getirilmemiş olsa da toplumun gözü önünde cereyan eden hadiselerle her zaman sahibine iade edilmiştir. Türkiye'nin son 15 yılında yaşanan bütün siyasi kırılma noktalarında duruşunu ve tavrını bozmayan, fikri omurgasını asla tartışmaya açmayan, hiçbir çıkar ve menfaat önünde eğilmeyen ve söyledikleri zaman içerisinde doğru çıkan bir sendikadır Türk Eğitim-Sen. Bu duruşunuzu bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Türkiye'nin son 15 yılına damgasını vurmuş, 80 milyonluk bir ülkenin önünde sosyolojik bütün meşruiyetini yitirmiş, deşifre olmuş Fethullahçı Terör Örgütünün en büyük mağdurları herkes tarafından zikredilmese de asıl olarak sizsiniz. Kamu kurum ve kuruluşlarında asla ve asla emperyalizm önünde diz çökmeyen, küresel çeteler tarafından yazılmış senaryoların figüranı olmayı reddettiği için başına gelmedik kalmayan, hakir görülen, her türlü iftiraya maruz kalan, Fethullahçıların her türlü tezgahının asli ve birincil hedefi olan Türk Milliyetçisi kadroları olarak bugünlere kadar devşirilmediniz, dönüşüm yaşamadınız, küresel amaç ve hedeflerin figüranları olmadınız ve bu duruşunuzla bugüne geldiniz. Zaman 80 milyonun önünde sizleri haklı çıkardı. Dolayısıyla Türk Eğitim-Sen bu yönüyle gerçekten toplum için örnek bir kurum ve kuruluştur. Kamu kurum ve kuruluşları içerisinde devletini yaşatmaktan başka gaye gütmeyen hukuktan ve düzenden başka patron, şeyh, tarikat tanımayan, bağımsız, bağlantısız vicdanından başka kıble görmeyen iradenin sahipleri de sizlersiniz. Bugün bu duruşunuza selam durarak sizden destek istiyoruz." diye konuştu.

DİKKAT!  Jinekomasti Body Building

"TOKAT'TA BAZI ŞEYLER YOLUNDA VE RAYINDA GİTMİYOR "

            Tokat'a ilişkin sorunları değerlendiren Bulut, "Türkiye'nin yaşadığı sorunlara ek olarak Tokat'ın yaşadığı sorunlar var ve sizler Tokatlısınız. Türkiye'nin yaşadığı sorunlarda nasıl bir duruş sergilemişseniz kendi memleketinizin geleceği ile ilgili bir karar vermek üzere 31 Martta sandığa gideceksiniz. Tokat talihsiz bir kaderi yaşamaya zorlanıyor. Çevrenizde olana bitene bakın, Tokat ve ilçelerinde her şeyin rayında ve yolunda gittiğine inanıyorsanız bu konudaki tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Ancak bir şehir düşünelim. 2000'li yılların başında nüfusu 800 bini aşmışken, bir metropol olma yolunda hızla ilerlerken bugün 2019'un Türkiye'sinde bu şehir 300 bine yakın insan kaybetmiş 550 bin bandına kadar gerilemiş ve bütün ilçeleriyle bir kasaba görünümüne doğru ilerliyorsa, genç nüfus hiç kalmamış denecek kadar azalmışsa, hiçbir gencimiz Tokat'la ilgili gelecek hayali kurmuyorsa, ilk fırsat bulduğunda büyük şehre kaçma göçme telaşına düşmüşse, üretim kalmamışsa, ciddi bir istihdam sıkıntısı yaşanıyorsa, alt yapı ile ilgili problemler mahalle arasında top oynayan 5 yaşındaki çocukların diline kadar düşmüşse, tek bir yatırımcı için dahi şehrin cazibesi kalmamışsa Tokat'ta bazı şeyler yolunda ve rayında gitmiyor demektir.

"SİYASETİ HUSUMET ÜZERİNE KURMUYORUZ"

Milletvekili Bulut, siyaseti husumet üzerine kurmadıklarını belirterek, şunları kaydetti

            "Biz siyasetimizi bir husumet üzerine kurmuyoruz. Kimseye hasım değiliz. Toplumun hiçbir ideolojik katmanı ile husumet içerisinde değiliz. Bu şehri bir bütün olarak görüyoruz. Bütün hemşerilerimiz hangi kökten gelirse gelsin, hangi mezhepten olursa olsun, Alevi olsun, Sünni olsun, tarikat ehli olsun ya da olmasın hain olmadığı sürece toplumu bir bütün olarak kavrıyor ve kucaklıyoruz. Yerel idareyi asla ve asla bir partizanlık çerçevesinde değerlendirmiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlerde ortak aklı inşa etmeyi düşünüyoruz. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu Beyefendi bizim de dostumuz ve arkadaşımız. Kendisini de insan olarak seviyoruz ancak burada bir şeyler ters gidiyorsa medeni ölçülerde bu tenkiti yapmak durumundayız. Bunu propaganda yapmak için söylemiyorum, Tokat'ta mevcut haliyle yaşamaktan memnun olan bir Allah'ın kuluna maalesef rastlayamadık. Tokat'ın kadim bir şehir olduğundan bahsedenler Tokat'ın tüm kadim mahallerini kaderine terk ettiler. Tokat'ta bugün hepimizin gördüğü bir gerçek var. Çocukluğumuzun geçtiği, hepimizin yetiştiği asıl Tokat, bugün neredeyse gerçek anlamda tarih olmuş durumunda. Yüzyıllardır ticaret hayatının döndüğü, insanların rızkını nafakasını kazandığı mahalleler bir bir terk edilir hale geldi. Bu haliyle Tokat'ta sosyolojik yapı da yavaş yavaş bozulmaya başladı. Burası bizim memleketimiz, geleceğimizi burada yaşamayı arzuluyoruz. Ama bu gidişat şunu gösteriyor ki hiçbirimizin çoluk çocuğu bu şehirde kalmak istemeyecek. Uzun yıllardır Tokat'ı yöneten bu yapının bu defa mutlak suretle değişmesi gerektiğine inanıyoruz. 'Seçim ve senedin zamanı çabuk gelir.' derler. Biz beş yıllık bir yetki istiyoruz. Tokat'ın bir de Milliyetçi Hareket Partisi eliyle yönetildiği zaman kaderinin nasıl değişeceğini bütün Tokat'a göstermek arzusundayız. Bunu beş yılda başaramazsak bu yetkiyi bizden almak Tokatlının elinde. Israrla ve inatla denenmişi denemek, ısrarla ve inatla Tokat'ın boşalmasını seyretmek asla ve asla tercih edilecek bir çözüm değil. O yüzden 31 Marta kadar nerede bir hane varsa kapı kapı çalıp herkese meramımızı anlatacağız. Bu meselenin bir seçim meselesi olmadığını, bunun Tokat'ın geleceğini 31 Martta oylama seçimi olduğunu anlatacağız. 1930'lu yıllarda Türkiye'nin en büyük 10'uncu ekonomisi olan, Türkiye'nin en büyük 11'inci vilayeti olan bu şehrin tekrar hak ettiği günlere dönmesi gerekiyor."

DİKKAT!  Fiat Engelli Araç Fiyatları Mart 2023

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet