Dolar 32,2489 0.01%
Euro 34,8301 0.24%
Gram Altın 2.394,14 0,04%
Çeyrek Altın 4.004,00 0,15%
Yarım Altın 8.008,00 0,16%
Tam Altın 15.883,29 -0,26%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İLERİ TEKNOPARK’ı Ziyaret Etti

Tokat AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İLERİ TEKNOPARK’ı Ziyaret Etti

ABONE OL
18 Ağustos 2023, 00:32:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İLERİ, Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf BEYAZIT, Dt. Cüneyt ALDEMİR, , Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU ve beraberindeki heyet Üniversitemiz TEKNOPARK’ı ziyaret etti. TEKNOPARK toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Muhittin DEMİRAY da yer aldı.

Ziyarette TEKNOPARK Genel Müdürü Doç. Dr. Hakan POLATCI tarafından TEKNOPARK ile ilgili tanıtıcı bilgilendirme yapıldı. TEKNOPARK bünyesinde yapılan projeler ve patentlerden bahseden POLATÇI patentlerin lisanslanması için gereken çalışmaların yapıldığını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ da Üniversitemiz ile ilgili bilgileri konuklarla paylaştı. Üniversitemizin tarım, savunma sanayi ve enerji depolama alanlarında çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Rektörümüz Üniversite olarak Tokat ve bölgesine yüksek katkı sağlama anlamında önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti.
Tokat Milletvekili Av. Yusuf BEYAZIT, Üniversitemizin çalışmalarından dolayı tebriklerini ileterek tarım özelinde daha çok çalışma yapılacağını ve konuyla ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

WhatsApp Image 2023 08 17 at 17.40.26

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İLERİ ise yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teknoloji üretimi konusunun önemine değindi. Bu anlamda karşılıklı işbirliğinin daha da güçleneceğini belirten Dr. Ömer İLERİ, misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’a teşekkürlerini iletti.
Akabinde TEKNOPARK’ı gezen heyet İnsansız Hava Aracı Pilot Yetiştirme Kursunu ziyaret ederek bilgiler aldı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Tokat AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İLERİ TEKNOPARK’ı Ziyaret Etti yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Yıldırım Spor İle Büyük Maça Hazırlanıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet