Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Yıldırım Spor İle Büyük Maça Hazırlanıyor

Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Yıldırım Spor İle Büyük Maça Hazırlanıyor

ABONE OL
08 Aralık 2023, 22:55:07

Tokat Belediye Plevnespor, önemli bir karşılaşmaya hazırlanıyor. Takım, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’te Bursa’da, Bursa Yıldırım Spor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik müsabaka öncesinde, takımın kamp yaptığı otelde çok değerli hemşehrilerimiz destek ziyaretinde bulundu.

Tokatlıların gösterdiği destek ve ilgi takım için oldukça motive edici oldu. Takım Başkanı Sayın Avukat Eyüp Eroğlu Beyefendi, Tokat Belediye ve Tokat Belediye Plevnespor’un dışarıda yaşayan tüm Tokatlılara selamını ileterek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eroğlu, Tokatlıların gösterdiği sevgi ve ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

tokat son dakika haberlerine göz atmak için hemen tıklayın!

Maç sonrasında ise Tokat/Turhallı ve Bursa’da yaşayan İş İnsanı Sayın Ercan Akgül Beyefendi, kendisine ait Ocakbaşı restoranında takıma özel bir yemek düzenleyecek. Bu nazik jest için Sayın Akgül’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tokat Belediye Plevnespor, bu destekle birlikte maça yüksek bir moral ile hazırlanıyor. Takımın gösterdiği performans ve hemşehrilerimizin destekleriyle birlikte, umuyoruz ki bu müsabakadan başarıyla ayrılacaklar. Takımın bu heyecan verici maçındaki gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Yıldırım Spor İle Büyük Maça Hazırlanıyor yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde Forma Giyme ve Işık Alma Töreni Gerçekleştirildi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet