Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TKDK YEŞİLYURT’TA YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRDİ

TKDK YEŞİLYURT’TA YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRDİ

ABONE OL
15 Ocak 2018, 11:40:54

Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “Sürü Yönetimi Elemanı” kursunun sertifika töreni yapıldı. Sertifika töreninde TKDK Tokat İl Koordinatörlüğü Kurum destekleri hakkında tanıtım gerçekleştirdi.

            Yeşilyurt Kaymakamı Malik Çalışır, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Tokat İl Koordinatörü Fevzi Çiçek ve Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürü Sinan Kartal’ın katılımı ile Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “Sürü Yönetimi Elemanı” kursunun sertifika töreni yapıldı. Sertifika töreninde TKDK Tokat İl Koordinatörlüğü Kurum destekleri hakkında tanıtım gerçekleştirdi.

            Yeşilyurt Kaymakamı Malik Çalışır törende yaptığı konuşmada kursiyerleri tebrik ederek kursiyerlerin aldıkları sertifikaların daha anlamlı hale gelebilmesi için öğrendikleri bilgileri hayata geçirmeleri gerektiğini söyledi. Bu amaçla bugün burada belge alan tüm kursiyerlerin ve vatandaşların devletin desteklerinden azami ölçüde yaralanması gerektiğini vurgulayan Çalışır, vatandaşların TKDK’nın her başvuru çağrı ilanını fırsat bilerek desteklerden faydalanmak için çaba harcaması gerektiğini söyledi. Törende TKDK Tokat İl Koordinatörü Fevzi Çiçek TKDK’nın çıkmış olduğu 3.başvuru çağrı ilanında desteklenecek sektörler ve hibe verilecek harcama kalemleri hakkında sunum yaptı.

 

            Program kursiyerlere sertifikalarının teslim edilmesi ile sona erdi.

DİKKAT!  TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK İL TEKNİK KOMİTESİ TOPLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet