Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TEMA İL TEMSİLCİLİĞİ OFİSİ AÇILDI

TEMA İL TEMSİLCİLİĞİ OFİSİ AÇILDI

ABONE OL
25 Ekim 2019, 10:34:18
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Tokat il Temsilciliği Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İşletme giderleri DİMES tarafından desteklenen TEMA Vakfı Tokat il Temsilciliği Ofisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Tokat Baro Başkanı Melih Yardımcı, DIMES Grup CEO’su Ozan Diren, TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, Tokat il Temsilcisi Oğuzhan Aydın, Saha ve Gönüllülük Bölümü çalışanları ile Tokat il protokolü ve Tokat gönüllüleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan TEMA Vakfı Tokat il Temsilcisi Oğuzhan Aydın, “Tokat’ta yürüttüğümüz faaliyetler kapsamında daha fazla gönüllümüzün aramıza katılmasına ve daha verimli çalışmalar yürütmemize olanak sağlayacak olan yeni TEMA Ofisimizin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle emek veren herkese ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Bizlerde bu açılışta burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğa bize emanet, tabiat bize emanet biz ise bir birimize emanetiz. Bugün geldiğimiz nokta itibari ile daha çok sahip çıkmamızın gerektiği, tabiatımızı korumamızın gerektiği bu noktalarda çok daha farklı farklı boyutlar oluşturmamız gerektiğinin öneminde ve ehemmiyetindeyim. Bugün birçok kimyasallarla veya doğayı kirleten atıkla mücadele içerisindeyiz. Bir taraftan sanayileşmenin modernleşmenin getirdiği güzellikler varken bunlar getirdiği bir dezavantajlı konularında olduğu bir gerçek. Bu noktada ben şunu diyebilirim ki, biz çevreci bir belediyeyiz, çevreci bir şehiriz, sloganımızda ‘Yeni Şehir Tokat’tır” dedi.

“YENİ OFİSİMİZ BAŞARILARIMIZIN ARTMASINA DESTEK VERECEK”

Törende konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “TEMA Vakfı gücünü gönüllülerinden alan bir halk hareketidir ve gönlünü doğaya veren herkes için bir buluşma noktasıdır. Bugün tüm Türkiye’de 800 bini aşkın gönüllümüzün kıymetli destekleri ile başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Tokat il Temsilciliğimiz ve gönüllü ekibimiz de hiçbir karşılık beklemeden tüm canlılara hizmet veren doğanın korunması için tıpkı tüm Türkiye’deki gönüllülerimiz gibi var güçleriyle çalışmalar gerçekleştiriyor. Ancak doğanın korunması için daha çok çalışmamız gerekiyor ve bunun için daha fazla gönüllünün desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Tokat’ta açılan yeni ofisimiz ve aramıza yeni katılacak gönüllülerimizle birlikte başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Ayrıca TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Ofisi’nin açılmasında DİMES’in işletme giderlerine yönelik desteğinin de önemli bir payı bulunuyor. Bu vesileyle DIMES Grup CEO’su Ozan Diren’e, hem ofis açılışı hem de Tokat’taki Vakıf çalışmalarımızda bugüne dek emeği geçen tüm il temsilcilerimize ve gönüllülerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

DİKKAT!  2020’de Türkiye’de Telefonlara Harcanan Para Açıklandı

DİMES’in, Doğaya ve insana Saygı temel değeri doğrultusunda doğa ve insan arasında sürdürülebilir bir değer zinciri oluşturduğunu ifade eden DİMES Grup CEO’su Ozan Diren, “Markamızın doğum yeri Tokat başta olmak üzere, ülkemiz genelinde doğal varlıkların korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu alanda çok önemli çalışmalar gerçekleştiren TEMA Vakfı ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet