Dolar 32,2092 0%
Euro 34,8121 -0.15%
Gram Altın 2.454,27 -0,52%
Çeyrek Altın 4.022,00 -0,42%
Yarım Altın 8.044,00 -0,42%
Tam Altın 16.001,83 -0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SOSYAL DESTEKTE 17 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

SOSYAL DESTEKTE 17 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

ABONE OL
11 Şubat 2019, 08:08:32

Sosyal Destek Tokat projesi kapsamında bugüne kadar 4 bin 522 hane ziyareti yapıldığı, 17 bin 502 kişiye ulaşıldığı bildirildi.

            Sosyal Destek Tokat haftalık değerlendirme toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapıldı.

            Tokat Valiliği koordinesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sosyal Destek Tokat" kapsamında ilimiz merkez, ilçeleri, belde ve köylerinde yapılan çalışmalarla ilgili Vali Dr. Ozan Balcı’ya detaylı bilgilerin verildiği toplantıda Sosyal Destek Tokat kapsamında bugüne kadar 4522 hane ziyareti ile 17502 kişiye ulaşıldığı vurgulandı.

            Sosyal Destek Tokat ile çok hayırlı bir iş yapıldığının altını çizen Vali Dr. Ozan Balcı, “Çalışmalarınızı beğeniyorum. Çok mutlu olduğumu da ifade etmek istiyorum. Gayet de güzel gidiyorsunuz.” diye konuştu.

            Vali Dr. Ozan Balcı, ilimiz genelindeki yetimlerin, öksüzlerin, engellilerin, fakirin, fukaranın, garibin, gurebanın, yaşlıların, kimsesiz dul kadınların kimsesi olmak için yapılan çalışmaların çok anlamlı ve önemli olduğunu belirtti.

            Sosyal Destek Tokat’ın gönle ve ruha dokunmak olduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Amacımız insanların gönlüne dokunmak. Samimi, yürekten, masum ve saf olarak yüreklere dokunacağız. Bu çalışma ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ayağına gitmiş oluyoruz. Devlet olarak onları önemsediğimizi hissettiriyoruz. Hayatlarını, yaşamlarını paylaşmış oluyoruz.” şeklinde konuştu.

            Toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Dr. Ozan Balcı, problemlerin çözümü konusunda da emeği geçen herkese teşekkür etti.

            Toplantıya Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir ve proje koordinasyon ekibi katıldı.

DİKKAT!  C Vitaminin Faydaları
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet