Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
RAMAZANDA YUFKA VE KADAYIF ÜRETİMİ % 100 ARTTI

RAMAZANDA YUFKA VE KADAYIF ÜRETİMİ % 100 ARTTI

ABONE OL
26 Mayıs 2019, 11:47:40

Tokat’ta çıraklıktan başladığı yufka imalatında daha sonra kendi iş yerini açan ve 12 kişiye iş istihdamı sağlayan Karadeniz Yufka işletme sahibi Alim Yıldırım, 26 yıldır sektörde yer aldığını söyledi. Ramazan ayında yufka ve kadayıf satışlarında % 100 artış yaşandığını belirten Yıldırım, talepten memnun oldukları ifade etti.

Kendi imalathanesinde el açma yufka, kadayıf ürünlerini hijyenik ortamda ürettiklerini belirten Alim Yıldırım, “Tokat halkına teşekkür ediyoruz bizi tercih ettikleri için, sofralarında bizi ağırladıkları ve bu güne getirdikleri için, Karadeniz Yufka 16’ın kuruluş yılını kutlayacak” dedi.

Yufka, erişte, sütlü-kakaolu-çilekli-portakallı kadayıf çeşitleri imal ettiklerini belirten Yıldırım, “Ramazan ayının gelmesi ile satışlarda % 100 artış var. Her geçen sene müşteri kitlemiz artıyor daha geniş kitlelere ulaştık. Tokat’ta merkez ve ilçelere hizmet veriyoruz, ayrıca talep olması halinde il dışına siparişleri gönderiyoruz. Yerel ve ulusal marketlerin yanı sıra, yurtlara, hastanelere, resmi ve özel kurumlara da ürünlerimiz ulaşıyor. Müşteri memnuniyeti marketlerde ve işyerimizde ki satışlara yansıyor. Ürünlerimiz kaliteli ve müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor.

Karadeniz Yufkanın bu denli rağbet görmesinde 26 senelik bir tecrübe var. İşin çıraklığından geldik ve ‘işi bilen yapsın’ diyoruz, uzun yıllar bu işle ilgilenmenin verdiği bir tecrübe var. Böylelikle daima ileri gidiyoruz. Yufka, kadayıf, erişte, sütlü kadayıf, kakaolu-çilekli-portakallı kadayıf çeşitleri yapıyoruz. Kadayıfı kendimiz imal ediyoruz. Ustalaştığımız işimizde ekip arkadaşlarımız ile beraber daha iyi hizmet için çalışıyoruz. Toplamda 12 kişiye istihdam sağlıyoruz ilerleyen zamanda istihdam sayısını artırmayı düşünüyoruz.

Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, Ramazan Bayramı şimdiden mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  TOKAT’TA OKULLAR YÜZ KORUYUCU SİPER ÜRETİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet