Dolar 32,2123 -0.22%
Euro 34,7884 -0.14%
Gram Altın 2.431,26 0,26%
Çeyrek Altın 4.038,00 0,27%
Yarım Altın 8.076,00 0,29%
Tam Altın 16.006,05 -0,49%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Online Terapi Hizmetleri

Online Terapi Hizmetleri

ABONE OL
12 Ağustos 2021, 16:11:00

Terapi hizmetlerine son dönemlerde oldukça fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Gündelik hayatın stresi, çocukluk döneminden gelme travmalar, yakınların kaybı, depresyon ve etkileri başta olmak üzere pek çok husus, psikolog desteğine ihtiyaç duyulmasının nedenlerindendir. Bazı durumlarda bireyler, psikolojik anlamda kendilerini iyi hissetmemekte ve psikolojik destek istemektedir.

Çünkü ruhsal anlamda zor durumda olmak, kendine kendine yetememeye neden olabilir. Terapi, bu tarz durumlarda ön plana çıkmakta ve kişilerin var olan psikolojik sorunlarını uzman psikolog eşliğinde çözmesini mümkün kılabilmektedir. Teknolojinin gelişimi, online terapi olarak adlandırılan terapi hizmetinin ön plana çıkmasını olanaklı hale getirmektedir. Bireyler, alanında uzman psikologlardan internet üzerinden destek alabilir, video görüşmeler yaparak terapilerine devam edebilir.

Online Terapi Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Online psikolog, teknolojiden destek alan bir terapi uygulamasıdır. Bireyler, internet ortamında alanında uzman psikologlardan randevu alabilmekte olup bu sayede oldukça kolay bir şekilde psikolog desteğini alabilmektedir. Peki ama online terapinin özellikleri nelerdir?

Online terapinin özelliklerini genel olarak aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

·        İnternet üzerinden, alanında uzman psikologlardan randevu alınabilir.

·        Alınan randevulara online bir şekilde katılmak mümkün.

·        İnternet bulunan her yerden randevulara katılım sağlanabilir.

·        Müsaitlik durumuna göre istenilen psikologlardan destek alınabilir.

Yukarıdaki hususlardan her biri, online terapinin özellikleri olarak bilinmektedir. Online bir şekilde verilen terapi hizmeti, kişilerin bulundukları ortamdan online terapilere katılmasını olanaklı hale getirmektedir.

Psikolog ve Psikolog Desteği İsteyenler Aynı Platformda

Kişinin ruhsal anlamda kendisini iyi hissetmemesi, psikolog desteğine ihtiyaç duymasına neden olmaktadır. Bu bağlamda uzman psikologlardan tarafından verilen terapi hizmetleri, ruhsal sağlığın korunmasını mümkün hale getirmektedir. Online terapi, teknolojinin imkanlarından yararlanıldığı bir terapi hizmeti olarak bilinmektedir.

DİKKAT!  KADINA YÖNELİK ŞİDDET BİR İNSAN HAKKI İHLALİDİR

Bu kapsamda, psikolojik desteğe ihtiyaç duyan bireyler, https://usetappy.com/ tarafından oluşturulan internet sitesi üzerinden müsaitlik durumuna göre psikologlardan randevu alabilmektedir. Belirlenen saat içerisinde kişiler, online bir şekilde video görüşmelere katılabilmekte ve var olan sorunlarından uzaklaşabilmek adına psikologlardan destek alabilmektedir. İnternetin bulunduğu her ortamda görüşmelerin sağlanabildiğini ifade etmek olanaklıdır. Bu sayede kişiler, kendilerini huzurlu hissettikleri ortamlardan terapilere katılabilir. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet