Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
OKA UZMANLARINDAN TOKAT’IN TARIM VE  TARIM SANAYİSİNE İLİŞKİN PROJE TALEBİ

OKA UZMANLARINDAN TOKAT’IN TARIM VE TARIM SANAYİSİNE İLİŞKİN PROJE TALEBİ

ABONE OL
10 Ocak 2019, 12:42:02

Vali Dr. Ozan Balcı, OKA Yatırım Destek Ofisi uzmanlarından Tokat'ın tarımının ve tarımsal sanayisinin geliştirilmesine yönelik proje yapılmasını istedi.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Orta Karadeniz kalkınma Ajansı (OKA) Tokat Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret ederek, çalışanlarla tanışıp, çalışmalarla ilgili brifing aldı.

            OKA uzmanlarının da hazır bulunduğu sunumda, OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle, Vali Dr. Ozan Balcı’ya Türkiye’de kalkınma ajanslar, ajansların çalışma alanları, yatırım destek ofisi ve faaliyetleri, kalkınma ajansları tarafından verilen destekler, mali ve teknik destekler, Tokat’ta desteklenen programlar, doğrudan faaliyet desteği, turizm altyapı mali destek programları ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

            Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın çalışmalarını önemsediğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, OKA’nın bugüne kadar Tokat’ta önemli çalışmalar yaptığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

            Yatırım Destek Ofisi uzmanlarından Tokat'ın tarımının ve tarımsal sanayisinin geliştirilmesine yönelik proje yapılmasını isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, OKA çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

DİKKAT!  ‘ÇİFTLİKTEN SOFRAYA SAĞLIKLI SÜT PROJESİ’ TANITILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet