Dolar 32,2461 0.23%
Euro 35,1659 0.12%
Gram Altın 2.465,37 -0,10%
Çeyrek Altın 4.067,00 -0,29%
Yarım Altın 8.134,00 -0,31%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
KIRKYAMA VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

KIRKYAMA VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

ABONE OL
17 Mayıs 2019, 08:45:52

Tokat Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneğinde "kırkyama, ev tekstil ürünleri" kursunda yapılan ürünler sergilendi. Sergide kursiyerlere belgeleri de teslim edildi.

            Tokat Pir Sultan Abdal Kültür Derneği bünyesinde Tokat Halk eğitim müdürlüğü ile beraber  20/11/2018 – 12/08/2019 tarihleri arasında "kırkyama, ev tekstil ürünleri" kursu açıldı. Toplam 658 saatlik kurs sonunda yapılan el emeği göz nuru ürünler Tokat Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneğinde sergilendi. Serginin açılışına Halk Eğitim İl Müdür yardımcıları Erdem Dahan, Fatih Duman, Pir Sultan Şube Başkanı Muharrem Erkan, Usta öğretici Yasemin Karakulak, Pir Sultan Abdal kültür Derneği  Kadınlar Komisyonu Başkanı Fatma Erkan ve üyeler katıldı.

            Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Erdem Dahan, "Kadınlarımızın verdikleri emeğin sonunda yükte hafif, pahada fiyat biçilemez güzel eserler sunduklarını görmekten kıvanç duydum. Başta öğretmeniniz Yasemin Hanımefendi olmak üzere siz emeği geçenleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim." dedi.

            Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tokat Şube Başkanı Muharrem Erkan, "Dernek olarak halk eğitim merkezi ile beraber açtığımız kurslarda üyelerimizin çok güzel yararlandıklarını görmekteyiz. Bu aynı zamanda insanların toplumsal çalışmaları beraber yürütmelerinde de önemli rol üstlenmektedir.  Amacımız önümüzdeki dönemlerde beş katlı binamızın eğitim, kültürel, inançsal anlamda iyi faaliyetlere ev sahipliği yapması. Emeği gecen kurs hocamız üyemiz Yasemin Karakulak  hanımefendiyi Kadınlar Komisyonu Başkanı Fatma Erkan ve kadınlarımızı yaptıkları çalışma sonunda elde ettikleri bu eserlerden dolayı kutluyorum." dedi.

DİKKAT!  ÜLKÜ OCAKLARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK MEKTUBU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet