Dolar 32,1935 0.03%
Euro 34,9645 -0.1%
Gram Altın 2.505,51 -0,20%
Çeyrek Altın 4.116,00 -0,27%
Yarım Altın 8.234,00 -0,23%
Tam Altın 16.375,86 0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ARİF ER: “TOKAT DEĞİŞİM İSTİYOR

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ARİF ER: “TOKAT DEĞİŞİM İSTİYOR

ABONE OL
07 Nisan 2023, 23:23:54

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

 

İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Arif Er, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamasında Tokat’ın değişim istediğini söyledi.

İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Arif Er 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde saha çalışmaları, esnaf gezileri ile kafe ve kıraathane ziyaretlerine başladı. Başkan Er, aday adayları ile birlikte saha çalışmaları, esnaf gezileri ve kafe ile kıraathane ziyaretleri gerçekleştirirken esnafların dertlerini dinledi. Başkan Arif Er, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için destek istediklerini belirtti. Ayrıca parti çalışmalarından da bahsettiğini ifade eden Başkan Er, Tokat’ın artık değişim istediğini, 21 yılda birçok vaat verildiğini ama birçoğunun yapılmadığını ve halkta ciddi karşılık bulduklarını söyledi.

“HALK  BİZİ SORUNLARINA  PROBLEMLERİNE ÇÖZÜM  OLARAK GÖRÜYOR”

Başkan Arif Er, “14 Mayıs’ta ülke olarak 21 yıl sonunda bir sistemin değişikliğine ülke olaraktan gerçekten kararlılıkla yürüdüğümüze bizler de halkın içine indiğimizde şahitlik ediyoruz. Nisan ayının 8’inde bütün partilerde olduğu gibi bizde de nihai listelerimiz açıklanarak ilk beş adayımız belli olacak. Biz aday adaylarımızın belirlenmesiyle beraber sahaya indik. Milletvekili aday adaylarımızla beraber ilçelerde ve merkezde  olmak şartıyla çalışma yapıyoruz. Çok farklı bir seçim atmosferi var sahada. Çünkü 21 yıldır verilmiş vaatler ama yapılmamış birçok iş var. Bu seçim atmosferinde iktidar partisinin nasıl bir vaatte, nasıl bir söylemle sahaya ineceklerini sanırım tam saptayamıyorlar. O yüzden de halâ sokakta, çarşıda herhangi bir siyasi çalışma içerisinde başlamadı birçok parti. Ama biz aday adaylarımızla beraber bir haftadır çalışmaları başlattık. Köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe merkezde de yoğun bir şekilde esnaf gezilerimiz ve kafe ziyaretlerimiz, kıraathane ziyaretlerimiz, ev ziyaretlerimiz başladı. Halkta çok ciddi karşılık buluyoruz. Çünkü halk  bizi sorunlarına  problemlerine çözüm  olarak görüyor.” açıklamasında bulundu.

DİKKAT!  Termometreler 32 dereceyi gösterdi vatandaşlar parklara akın etti

21 YILIN SONUNDA İNSANLAR GERÇEKTEN UYANIŞ İÇERİSİNDE

Tokat’ın her geçen gün nüfus olarak eridiği, çalışma sahasının az olduğundan gençlerin ilimizi terk ettiğini hatırlatan Başkan Er, “Bu şehir 21 yıldır iktidara ne istediyse verdi ama geldiğimiz noktada çocuklarımız ve evlatlarımız bu şehirde doyamadıkları için her geçen gün nüfusumuz azalıyor. Acı bir tarih ki karınlarını doyuramayan evlatlarımız bu şehri terk ediyor nüfusumuz her geçen gün azalmakta. 21 yıllık bu şehrin teslimiyetine ve verdiklerine karşılık  büyük bir ihanet edildi. Bu seçimde inanıyorum ki Tokat olarak biz memleketine hizmet edecek kendi sorunlarıyla ehval olan ve gerçekten bu şehrin içinden sorunlarını alıp mecliste dile getirecek milletvekillerimizi seçip memleketimize hizmet edecek vekiller seçeceğiz. Bu seçim gerçekten de çok farklı bir seçim olacağına ben inanıyorum. Çünkü 21 yılın sonunda insanlar gerçekten uyanış içerisinde.” diye konuştu.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet