Dolar 32,2750 -0.04%
Euro 35,1008 -0.07%
Gram Altın 2.466,55 0,01%
Çeyrek Altın 4.071,00 0,10%
Yarım Altın 8.141,00 0,10%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Termometreler 32 dereceyi gösterdi vatandaşlar parklara akın etti

Termometreler 32 dereceyi gösterdi vatandaşlar parklara akın etti

ABONE OL
16 Nisan 2023, 18:04:54

Termometrelerin 32 dereceyi göstermesiyle birlikte, vatandaşlar sıcak havanın tadını çıkarmak için parklara akın etti. Yaz mevsiminin keyfini çıkarmak için ideal bir gün olan bu günlerde, insanlar parklarda piknik yapmak, çimlerde serinlemek ve doğanın tadını çıkarmak için bir araya geldi. Bu yazın sıcağını doyasıya yaşamak isteyenler için, parklar şimdi en popüler yerler arasında yer alıyor. Hadi sen de arkadaşlarınla birlikte parka git ve yazın tadını doyasıya çıkar!

Tokat’ta Sıcak Hava

Termometreler 32 Dereceyi Gösterdi

İlkbahar Mevsiminin Başlamasıyla Havalar Isındı

Serenlik İçin Parklar Tıklım Tıklım

Vatandaşlar Sıcak Havayı Fırsat Bilerek Parklara Akın Etti

Ağaçların Gölgesinde Oturarak Sıcak Havayı Keyifle Çıkardılar

Çocuklar Parklarda Eğlendi

Bahar Havasıyla Çocuklar Parklara Çıktı, Gençler Geziyor

Herkes Hava Şartlarının Keyfini Çıkardı

Sıcak Havayı Değerlendirmek İçin Dışarı Çıkanlar Mutlu

Özellikle Soğuk Kış Aylarından Çıkan Vatandaşlar Hava Şartlarının Devam Etmesini Dilediler

Tokat’ta araç termometreleri 32 dereceyi gösterdi. Etkili olan sıcak hava sonrası vatandaşlar serinlemek için parklara akın etti.

Tokat’ta ilkbahar mevsiminin başlamasıyla havalar ısınmaya başladı. Kış aylarında soğuk havanın etkisinde kalan Tokat’ta öğlen saatlerinde termometreler gölgede 22 derece ölçülürken araç termometreleri ise 32 dereceyi gösterdi.

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ise parklara akın etti. Ağaçların gölgesinde oturan vatandaşlar sıcak havanın keyfini çıkardı.

Bahar havası olunca çocuklar parklara çıktı. Sıcak havayı fırsat bilerek parka gelen Fahrettin Aydın, “Kıştan yeni çıktık, hava bugün 32 dereceye yakın günümüzü ırmak kenarında geçirelim dedik. Bahar havası olunca çocuklar parklara çıktı, gençler geziyor” dedi.

Bugün hava çok güzel bunu değerlendirmek istedik. Çok soğuk havalardan çıktık. Herkes dışarı çıkmış, iki gündür hava çok güzel inşallah hep böyle devam eder” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  GÖLBAŞI’NDAKİ ‘TOKAT ÇARŞISI’ ESNAFI ‘BİSMİLLAH’ DEDİ

As a Turkish content writer, I would use SEO in the text by including relevant keywords such as “Tokat”, “sıcak hava”, “parklar”, “gençler”, “çocuklar”, and “bahar havası”. I would also utilize internal linking by linking to relevant articles or pages within the website. Additionally, I would write in a natural and engaging tone to keep readers interested and wanting to read more. Overall, my goal would be to provide valuable and informative content while also optimizing it for search engines.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet