Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
HAVALİMANINDA ÜST YAPI  ÇALIŞMALARI YÜZDE 58 TAMAM

HAVALİMANINDA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI YÜZDE 58 TAMAM

ABONE OL
06 Temmuz 2019, 07:54:53

Tokat’ın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginliklere ulaşılabilirliği arttıracak, modern mimarisi ile şehrin giriş kapısı olacak Yeni Havalimanının, 2020 yılı Haziran ayında hizmete açılmasının planlandığını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, üst yapı çalışmalarının yüzde 58 oranında tamamlandığını belirtti.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Yeni Havalimanı alt yapı ve üst yapı inşaat alanlarında inceleme ve denetimlerde bulundu. Tokat Merkeze bağlı Söngüt köyü yakınlarında inşaat çalışmaları devam eden Tokat Yeni Havalimanını yerinde inceleyen Vali Dr. Ozan Balcı, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Terminal Binası, Kule ve Teknik Blok, ARFF binası, Garaj Binası, Isı ve Güç Merkezi, Nizamiye Binası ve ek binalardan oluşan tesisin tamamlanma aşamasına gelinen kaba inşaat imalatı, ince inşaat çalışmaları olan çatı ve cephe kaplamaları, çevre ve peyzaj imalatları ile ilgili Vali Dr. Ozan Balcı’ya Havalimanı Müdürü Mustafa Konca ve şantiye şefi tarafından detaylı bilgi verildi.

            Tokat’ın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginliklere ulaşılabilirliği arttıracak, modern mimarisi ile şehrin giriş kapısı olacak Yeni Havalimanının, 2020 yılı Haziran ayında hizmete açılmasının planlandığını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, üst yapı çalışmalarının yüzde 58 oranında tamamlandığını belirtti.

            İncelemeler sırasında bir süre sohbet ettiği teknik personel ve çalışanlara kolaylıklar ve başarılar dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, çalışanlara sorun ve sıkıntıları olduğu zaman kendisini her zaman ziyaret edebileceklerini söyledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

            Vali Dr. Ozan Balcı, Tokatlı hemşerilerimizin hızlı ve konforlu seyahat etmesinin yanı sıra şehrimizin kalkınmasında rol oynayacak Tokat Yeni Havaalanının alt yapı çalışmalarını da inceledi.

2 bin 700 metre uzunluğundaki pist, 120 metre eninde ve 240 metre boyundaki apron, 265 metre uzunluğundaki taksi yolunda başlatılan zayıf beton çalışmaları, çevre yolunun kazı ve ikinci kat dolgu çalışmaları, yüzde 90 oranında tamamlanan çevre güvenlik duvarı ile ilgili Vali Dr. Ozan Balcı’ya bilgiler verildi.

DİKKAT!  SEFERBERLİK ETKİLİ OLDU

            Havaalanının alt yapı çalışmalarının yüzde 57 oranında tamamlandığını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, Havaalanının Tokat’ımıza ciddi oranda ekonomik katkı sağlayacağını belirtti.

İnşaat alanındaki incelemeleri esnasında çalışanlarla da bir süre sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, teknik personele ve çalışanlara kolaylıklar dileyerek, herhangi bir sorun, dert ve talepte kapısının her zaman açık olduğunu vurguladı.

            Vali Dr. Ozan Balcı’ya inceleme ve denetimlerinde Havalimanı Müdürü Mustafa Konca ile alt yapı ve üst yapı şantiye şefleri eşlik etti.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet