Dolar 32,3186 0.17%
Euro 35,0323 0.12%
Gram Altın 2.455,27 0,37%
Çeyrek Altın 4.042,00 0,00%
Yarım Altın 8.086,00 0,04%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
HASTANELERİN GENEL DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ

HASTANELERİN GENEL DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ

ABONE OL
12 Şubat 2019, 07:39:12

Hastanelerin genel durumu, yatak kapasitesi, personel durumu, evde sağlık hizmeti, kurumlar arası işbirliği, hastanelerin gebe okulu birimi, palyatif bakım birimi, özellikli birimler, hastanelerin sorunları ve eksikleri hakkında başhekimlerle değerlendirme toplantısı yapıldı

            Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat merkez ve ilçelerinde hizmet veren hastanelerin yönetici ve başhekimleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

            İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Vali Dr. Ozan Balcı, İl Sağlık Müdürü ve hastane başhekimlerinden hastanelerin genel durumu, yatak kapasitesi, personel durumu, evde sağlık hizmeti, kurumlar arası işbirliği, hastanelerin gebe okulu birimi, palyatif bakım birimi, özellikli birimler, hastanelerin sorunları ve eksikleri hakkında bilgiler aldı.

            Toplantı sonrası değerlendirme yapan Vali Dr. Ozan Balcı, sunumu beğendiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Tüm sağlık çalışanlarının işlerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, her kademede görev yapan sağlık çalışanlarını önemsediğini kaydetti.

            Ülkemizde son yıllarda sağlıkta  güzel gelişmeler yaşadığını belirten  Vali Dr. Ozan Balcı,  "Sağlık çalışanlarımız fedakar bir grup ve toplumumuza önemli bir hizmet sunduğunuzu görmezlikten gelemeyiz. Tokat’ta da genel gözlemim düzgün bir işletim sistemi var. Genel anlamda memnun insanlarımız. Bundan da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

            Uyuşturucu ile mücadele, öğrencilerin diş ve ortopedik taraması, öğrencilerin sağlıklı ve gıdalar tüketmesi için okul kantinlerinin denetimi konularında Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışılmasını isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, Spor Tokat, Eğitim Tokat ve Sosyal Destek Tokat projelerinde de gerekli desteğin verilmesini istedi.

            Bulaşıcı hastalıklara karşı aşı uygulamasının önemine değinen Vali Dr. Ozan Balcı, uygulamaya devam edilmesini söyleyerek, mülteci çocuklara da gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

DİKKAT!  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, Mübadele Derneği üyeleriyle buluştu

            Eczane denetimleri, çevre sağlığı, tütün denetimleri, içme sularının denetimine vatandaşlara sağlıklı su içirmek için devam edilmesini isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, kronik hastaların tedavisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından destekçi olunacağını dile getirdi.

            Vali Dr. Ozan Balcı, "Başta emeği geçen İl Sağlık Müdürümüz, yardımcıları, başhekimlerimiz, doktorlarımız, ebe-hemşirelerimiz teknisyenlerimiz, diğer sağlık çalışanlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

            Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. H. Ahmet Sümbül, Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, ilçe sağlık müdürleri ve hastane başhekimleri katıldı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet