Dolar 32,3266 0.12%
Euro 35,0525 -0.01%
Gram Altın 2.450,31 0,16%
Çeyrek Altın 4.044,00 0,05%
Yarım Altın 8.089,00 0,07%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
GOÜ’DE SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDETE  ECZACILAR ODASINDAN KINAMA

GOÜ’DE SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDETE ECZACILAR ODASINDAN KINAMA

ABONE OL
30 Mart 2018, 07:07:35

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sağlık çalışanının darp edildiği iddiasının ardından 41. Bölge Tokat Eczacı Odasından olaya ilişkin kınama açıklaması yapıldı.

            Tokat  asistan Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortapedi Bölümünde asistan doktor olarak görev yapan H.A.’nın bir hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Olayla ilgili bir kişi göz altına alınmıştı.  Olaya çeşitli mercilerden tepkiler gelirken bir tepki de 41. Bölge Tokat Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ahmet Dutoğlu ve yönetiminden geldi. Yazılı açıklama yapan Ecz. Dutoğlu, saldırıyı kınadıklarını ifade etti. Dutoğlu’nun açıklaması şöyle oldu:

            Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde 28 Mart Çarşamba günü görevi başında şiddete maruz kalan doktorumuza yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.

            İnsanımızın sağlığı için haftanın 7 günü 24 saat çalışma esasıyla canla, başla ve aşkla görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddeti, kimden ve nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetliyoruz. Şiddetin dili, ne medeniyetimiz ne de ahlaki değerlerimizle asla bağdaşmaz, sözlü şiddeti bile kabul etmezken böyle bir menfur saldırıyı kabul etmemiz asla mümkün değildir. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

DİKKAT!  Turizm için istişare toplantısı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet