Dolar 32,2234 -0.11%
Euro 34,9331 0.17%
Gram Altın 2.446,32 0,57%
Çeyrek Altın 4.080,00 1,02%
Yarım Altın 8.160,00 1,02%
Tam Altın 16.107,78 1,82%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
EVRİM’İN ANNE VE BABASI TUTUKLANDI

EVRİM’İN ANNE VE BABASI TUTUKLANDI

ABONE OL
25 Temmuz 2018, 14:06:48

Turhal’ın Yenisu köyünde 10 Temmuzda yayladaki çadırlarının önünde oynarken kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim Atış’ın anne ve babası tutuklandı. Baba Burhan Atış’ın çelişkili ifade verdiği belirtildi.

            Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış 10 Temmuzda yayladaki evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. Tokat Valiliğinden yapılan açıklamada Evrim’i aramak için özel ekip oluşturulduğu, olayın tüm yönleriyle araştırılmakta olduğu, olayın aydınlatılması ve kaybolan Evrim Atış’ın bulunması için devletin tüm imkânlarının seferber edildiği belirtilmişti. Tüm imkanların seferber edilmesi rağmen arama çalışmalarından şu ana kadar sonuç alınamadı.

            Son olarak Evrim’in annesi Dilek Atış, Baba Burhan Atış ve amcası Niyazi Atış, babaanne Sati Atış ve komşuları Ali Hin cuma akşam saatlerinde ifadelerine başvurmak üzere gözaltına alınmıştı.

            Turhal İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadelerinin alınmasının ardından babaanne Satı Atış ve Ali Hin serbest bırakılmış, Evrim’in annesi Dilek, babası Burhan ve amcası Niyazi Atış’ın sorgusuna devam edilmişti. Evrim’in amcası Pazar günü serbest bırakılırken Anne Dilek ve baba Burhan Atış ise sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Pazartesi gecesi nöbetçi mahkemeye çıkan anne ve baba tutuklanarak Zile Cezaevine gönderildi. Gizlilik kararı olduğu öğrenilen dosyada anne ve babanın çelişkili ifadeler verdiği kaydedildi.

            Baba Burhan Atış’ın kızının traktörden düşerek öldüğünü ve babasının mezarına gömdüğünü daha sonra kızının yerini bilmediği şeklinde çelişkili ifade verdiği öğrenildi.

            Öte yandan Evrim Atış’ı arama çalışmaları da devam ediyor. Günlerdir devam eden arama çalışmalarına komando birlikleri, JAK, AFAD ve UMKE ekipleri katılıyor. Evrim, ekipler tarafından hem havadan drone kullanılarak hem de karadan aranıyor. Evrim’i arama çalışmalarında hassas burunlu iz takip ve kadavra köpeklerinin de çalışmalarında da bir bulguya rastlanmadı.

DİKKAT!  TOKAT KENETLENECEK SORUNLARINI ÇÖZECEK

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet