Dolar 32,2452 -0.06%
Euro 34,9707 -0.05%
Gram Altın 2.453,12 0,28%
Çeyrek Altın 4.044,00 0,05%
Yarım Altın 8.089,00 0,07%
Tam Altın 16.080,27 0,72%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ERDOĞAN’DAN STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

ERDOĞAN’DAN STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

ABONE OL
15 Ocak 2018, 13:21:25

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Tokat İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresi vesilesiyle Tokat’a geldi. Kongrenin yapılacağı Hüseyin Akbaş Spor Salonu önünde önce halka açık bir miting tertip edilmişti. 13.15’te Tokat Havalimanına uçak ile iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, otobüse binerek şehir merkezine doğru hareket etti. Hemen yanı başında Tokat Milletvekili Av. Zeyid Aslan görüldü.

TOKATLILARA HİTAP ETTİ

            Hüseyin Akbaş Spor Salonu önünde toplanan halkın yoğun bir sevgisi ve coşkusu ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir selamlama konuşması yaptı ve sonrasında Türkiye gündemine dair mesajlar verdi.

            “Epeyce ara verdik, bu kadar olmamalıydı. 3 buçuk yıl oldu, bugün yeni bir milada başlıyoruz. Bugün Tokat ayağa kalkmış. Biz beşer planında hiç bir insanın önünde eğilmedik. Sadece secdede eğildik. Bizim kimse boynumuzu bükemez. Bu milli yerli irade oldukça Mart’ta da Kasım’da da Allah’ın izni ile Türkiye yeni bir dönemin önünü açacak.” Diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Milli mücadeleyi hep beraber tabanda da tavanda da sağlayacağız. Kılıçdaroğlu dersini alacak. CHP zihniyeti bu milletten gereken dersi alacaktır.” Diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kulaklarını çınlattı. Sonrasında da “öyleyse daha çok çalışacağız. Daha çok koşacağız, kapı kapı dolaşacağız ama birileri bizi bölmeye çalışıyor, değil mi? Onlara da gereken dersi arazide vereceğiz. Niye, çünkü biz 4 unsurla, Rabiamızla ne diyoruz, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.” dedi ve tek tek izah etti. Şunları söyledi:

            “Tek millet; Türk’ü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Gürcüsü, Romanı, Boşnak’ı, Alevisi, Sünnüsü ile tek milletiz. Zira biz yaratılanı Yaradandan ötürü sevdik.

            Tek bayrak; Bu bayrağımıza eş bir bayrak var mı? Yok. Bitti. Rengi şehidimizin kanı. Hilal bağımsızlığımızın ifadesi. Yıldız, şehitlerimizin ta kendisi.

DİKKAT!  “PRATİK AŞI SETİ” FİDAN ÜRETİCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

            Tek vatan; 780 bin kilometre kare ile tek var. Birileri vatanımızı bölecekmiş. Paralel devletmiş, şuymuş, buymuş. Bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Kim ki bu vatanı bölmeye gayret eder, işte askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, güvenlik korucularımızla, millet olarak F 16 oluruz. Helikopterlerimizle, tank toplarımızla hep beraber bunların inlerine kadar girdik, giriyoruz ve gireceğiz. Ve 780 bin kilometre kare şehit kanlarıyla yoğrulmuştur.

            Tek devlet; Devletimizi de böldürtmeyeceğiz. Bizim tek devletimiz vardır, nedir Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Başka yok. Paralel devletmiş. Nerdesin, Pensilvanya’da… Ne işin var orada? Zannediyor ki Amerika ölene kadar koruyacak. Yok, yok… Seni biraz daha kullanır, ondan sonra kirli çamaşır olarak kapının önüne atar. Olacak budur zaten. Sen bu millete ihanet ettin. Ümmete ihanet ettin. Bunun bedelini ağır ödeyeceksin. Bek sen şimdi kaçtın oralara. Seninle beraber kuklaların da orada, bir kısmı Batı’da. Bak bu milletin asıl evlatları burada.

            Kardeşlerim benim sizden isteğim şu. Hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Ki birbirimizi sadece Allah için seveceğiz. Yoksa para pul, makam mevki için değil. Bunların hepsi gelip geçici. Para bugün var, yarın yok. Makamlar bugün var, yarın yok. Ne olacak yav. Cumhurbaşkanı olsan ne yazar, Başbakan olsan ne yazar. Hepimiz gidiciyiz, her an ölebilir miyiz, ölürüz. Öldükten sonra da hoca musalla taşında ne diyor? Cumhurbaşkanı niyetine demiyor, er kişi niyetini diyor. Hatun kişi niyetine diyor. Ondan sonra doğru mezar… Boyuna göre, iki metre küp mezara gömerler, ondan sonra da bir daha ya uğrarlar ya uğramazlar. Öyle mi? Ama aslolan ney? Bu kubbede hoş bir seda bırakmak. Öyle mi? Ya bir zamanlar bizim bir Cumhurbaşkanımız vardı, Başbakanımız vardı. Bu ülkeye ne hizmetler yaptılar be. Allah onlardan razı olsun. Kızlarımızın başlarını açtılar, onlar geldi başlarını örttü yav. Başı açık olan da başı örtülü olan da bu ülkede kol kola yürüdü be. Üniversitelerin kapılarını kapattılar onlara, geldiler açtılar, üniversitelere de girdiler, devlet dairelerine de girdiler. Her yerde eşit haklara sahip oldular.

DİKKAT!  ÇOCUKLARI MASKE TAKMAYA TEŞVİK ETMENİN YOLLARI

Bunları iktidarımızda getirdik mi? Şimdi benim sizden isteğim nedir? Çok çalışacağız. Belediyelerde seçimleri evelallah kazanacağız. Mart’ta Belediye seçimleri var. Kasım’da milletvekilliği seçimleri var. Bu seçimleri kazanacağız mı? Tokat dağları gibi muhteşem. Şu coşku bambaşka.

Kardeşlerim şimdi içeride kongreyi yapacağız. Buradan da Yozgat’a gideceğiz. Ben de size doyamadım.

KADRO BEKLEYEN İŞÇİLERE YANIT

            Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını yaparken miting alanında yer tutanlardan bir grup, Belediyede çalışan ve kadro bekleyen işçilerdi. Kadro beklentilerini dile getirince Erdoğan’ın bunlara yanıtı oldu ve “KİTLERİN de BİTLERİN de kadroları normal taşeron gibi değil. KİT’ler de çalışanlar da aynı sistemde BİT’lerdeki de aynen. Biz aradaki komisyoncuları kaldırdık. Olay bu…” dedi.

STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

            Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslerini duyuran bir diğer grup, Tokatspor’un taraftar grupları oldu. Tokat’a yeni bir stadyum istediklerini haykırdılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sesleri duydu ve “Stadyum konusunu da kapalı spor salonu konusunu da takip edeceğim.” diye yanıt verdi.

ALLAH İÇİN SEVİYORUM

 

            Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda “Ey Tokat sizi Allah için seviyorum. Biz sizlerle beraber bu yolda beraber yürüdük. Bizi hiç yalnız bırakmadınız.” Diyerek bitirdi ve kongre için Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nun içine geçti.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet