Dolar 32,2750 -0.04%
Euro 35,1008 -0.07%
Gram Altın 2.466,55 0,01%
Çeyrek Altın 4.071,00 0,10%
Yarım Altın 8.141,00 0,10%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
En iyi adisyon yazılımı

En iyi adisyon yazılımı

ABONE OL
19 Aralık 2020, 13:40:54

Adisyon sistemi; restoran ve farklı yeme içme işletmelerinde kullanılan bir sistemdir. Protel adisyon yazılımı sayesinde başta sipariş takibi olmak üzere rezervasyon süreçleri, stok takibi ve kurye takibi gibi birçok işlem ve hizmet işletmecilere ve müşterilere sunulmaktadır. Aynı zamanda tüm bu hizmetler ve dahası zamandan tasarruf etmenizi ve müşteri ilişkilerinizi pekiştirmenizi sağlamaktadır.

Adisyon Sistemi;

  • İşletmelerde birçok farklı kalemde bulunan birimleri bir araya toplar ve işlemleri gerçekleştirir.
  • Sadakat programı adı verilen hizmeti sayesinde daha önceki müşterilerinizin tercih verilerini kullanarak çeşitli kampanya ve hizmetler planlamanıza yardımcı olur.
  • Bir sipariş sürecinde olması gereken; sipariş alımı, sipariş takibi, stok takibi, servis koordinasyonu ve hesap ödeme işlemleri gibi süreçleri kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirmenizi hedefler.
  • Personel takibi hizmeti sayesinde işletmeniz daima düzenli ve güvenli bir şekilde hizmet vermeye devam eder. Ayrıca personellerinizin verimliliğini ve performanslarını denetimleyerek değerlendirmeler yapabilir ve çeşitli planlamalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ergonomik kullanımı sayesinde modüler olarak işletmenizin tercihleri doğrultusundaki bir büyüklükte sizlere özel olarak hazırlanır.
  • İşletmelerinizde kullandığınız terazi, barkod okuyucu, mutfak ekranı gibi araçlarla uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere büyük bir kolaylık sağlar.
  • İşletmelerinizde programlayarak belirlemiş olduğunuz sınır ve kapasite dışına çıktığınızda hemen fark ederek sizlere e-posta ya da çağrı cihazı gibi araçlarla gerekli uyarıları yapar.

Neden Adisyon Yazılımı?

  • Restoran ve çeşitli işletmelerde aynı anda sipariş takibi, rezervasyon alımı ve personel takibi gibi işlemleri gerçekleştirmek hem zaman alıcı hem de yorucu olabilmektedir. Protel adisyon yazılımı sayesinde tüm bu işlemleri çok pratik bir şekilde hallederek verimliliğinizi artırmak üzere yeni kampanyalar ve projeler hazırlamaya vakit bulabilirsiniz.
  • Kısa sürede tamamlanan sipariş, kurye ve hesap işlemleri müşterilerinizi memnun eder ve bu şekilde devamlı müşteriler ve tanınabilirlik kazanabilirsiniz.
  • Sipariş ve paket servis takibi gibi hizmetlerle Protel adisyon programı; çeşitli anlaşmazlıklar ve hata payları en aza indirgenerek günü pozitif bir şekilde tamamlayabilmenizi hedeflemektedir.
  • İşletmelerinizdeki personel ve iş gücü takipleri, stok takibi ve performans denetimleri sayesinde ticari açık vermeden hesaplamalarınızı kolayca yapabilir ve böylece işletmelerinizde sürekli verimlilik ve artış gözlemleyebilirsiniz.
DİKKAT!  Marka Tescili Nasıl Yapılır Logo ve Marka Tescili Başvurusu
adisyon yazilimi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet