Dolar 32,2234 -0.11%
Euro 34,9331 0.17%
Gram Altın 2.446,32 0,57%
Çeyrek Altın 4.080,00 1,02%
Yarım Altın 8.160,00 1,02%
Tam Altın 16.107,78 1,82%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“EKONOMİK VE SOSYAL SIKINTILARIN TEK ÇARESİ CHP”

“EKONOMİK VE SOSYAL SIKINTILARIN TEK ÇARESİ CHP”

ABONE OL
14 Şubat 2019, 07:37:11

CHP İl Başkanı Duran’dan tanzim satış mağazalarına  ve üçüncü icra dairesinin törenle açılmasına tepki
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Mustafa Duran gündeme dair açıklamalarda bulundu. Duran açıklamalarında Tanzim Satış Mağazaları ve Tokat’ta açılan üçüncü icra dairesinin törenle açılmasını eleştirdi.

            Mustafa Duran açıklamalarında son günlerde ucuz sebze ve meyve satışı amacıyla kurulan Tanzim satış mağazalarını değerlendirerek, “70’li yıllarda emperyalizme karşı duruşumuz nedeniyle bedel ödememizden dolayı oluşan tüp gaz kuyruğunu siyaset malzemesi yapanlar, bugün kendi topraklarımızda ürettiğimiz ürünleri karaborsaya düşürerek halkımızı kuyruklara mahkûm etmişlerdir.” dedi.

            Ekonominin alarm verdiğini savunan CHP Tokat İl Başkanı Mustafa Duran, geçtiğimiz yıl bankalarda tahsili geciken ve icra takibine düşen kredilerin 100 milyar Türk lirasını geçtiğini söyledi. AK Parti’nin hayat pahalılığına çözümü tanzim satış mağazaları açmakta bulduğunu savunan Duran, tarladaki yangını söndürmeden mutfaktaki yangının söndürülemeyeceğini kaydetti.

“ÜÇÜNCÜ İCRA DAİRESİNİN KURDELE KESİLEREK AÇILMASI NASIL İZAH EDİLEBİLİR?”

            Açıklamalarında geçtiğimiz günlerde törenle kurdele kesilerek açılan Tokat 3. İcra Dairesi’ne de değinen CHP İl Başkanı Mustafa Duran, “Tokat’ta icra dosyaları koridorlara sığmıyor. İkinci İcra Dairesinden sonra üçüncü İcra Dairesi de açılarak Tokat ekonomisinin bittiği tescil ediliyor. Ama ironik bir şekilde, sanki iş ve istihdam sağlayacak bir işyeri açılıyormuş gibi kurdele kesilerek törenle icra dairesi açmak halkımızın aklıyla dalga geçmektir.” ifadelerini kullandı.

            CHP’nin Türkiye’nin güvencesi olduğunu ifade eden Duran, ekonomik ve sosyal sıkıntılardan kurtulmanın tek çaresinin CHP’nin iktidara gelmesiyle mümkün olacağını sözlerine ekledi.

DİKKAT!  JANDARMADAN KAÇAK İÇKİ VE SİGARA OPERASYONU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet