Dolar 32,3008 0.11%
Euro 35,0066 0.05%
Gram Altın 2.454,77 0,35%
Çeyrek Altın 4.045,00 0,07%
Yarım Altın 8.090,00 0,09%
Tam Altın 16.090,01 0,78%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DÜĞÜNLERDE YENİ MODA, MASKELİ GELİNLİK

DÜĞÜNLERDE YENİ MODA, MASKELİ GELİNLİK

ABONE OL
03 Temmuz 2020, 12:44:25

Tokat’ta gelinlik sektöründe hizmet veren ve tasarımları ile ilgi çeken Dilruba Moda, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tedirgin olan gelin adayları için maskeli gelinlik tasarımına başladı. Gelinliğe uygun yapılan maske tasarımlarıyla Tokat’ta evlenecek olan çiftler artık Kovid- 19 pandemi sürecinde şıklığından ödün vermemiş olacak

Düğün salonlarının 1 temmuzda faaliyetlerine yeniden başlamasının ardından gelin adayları, gelinlik provalarına yöneldi. Evlenecek olan çiftler Sosyal mesafe ve hijyen kuralları nedeniyle birçok alanda kısıtlamalı bir düğün gerçekleştirmek zorunda kalacak. Maske zorunluluğu ise gelinlik ve damatlık tarzında maske akımına yol açtı. Artık gelinlik kumaşına uygun dantelli, tül veya incili modelde maskeler gelinlik ile birlikte tasarlanıyor. Talep doğrultusunda damat için de tasarım yapılabiliyor. Modacılar, gelin adaylarının gelinlik seçmede kararsız kalsalar da gelinliklerinin yanında maske kombini talep ettiklerini söyledi.

Tokat’ta Dilruba Moda adlı gelinlik mağazası 1 Temmuz itibariyle açılan düğün sezonu öncesi yoğun bir mesaiye başlamıştı. Pandemiye rağmen düğün yapacak olan çiftlerin tercihleri doğrultusunda nişan, kına kıyafetleri satan işletme gelinlik modelleriyle de çiftlere birçok farklı seçenek sunuyor. Dilruba Moda, Pandemi nedeniyle maske taleplerine de karşılık vermeye başladı.

Konya ilişkin bilgi veren Dilruba Moda Sahibi Fatma Koçaker, “Gelin adaylarımız isteği gelinlik modeline karar verdikten sonra Covid-19 pandemisi nedeniyle maske de talep etmeye başladı. Biz de bu doğrultuda seçtiği gelinliğin kumaşından bir parça olmak kaydıyla uygun şekilde maske tasarlayıp gelinlikle birlikte veriyoruz. Talip edilmesi halinde damat adayları için de maske tasarlanabilir.” diye konuştu.

maskeli gelinlik2
DİKKAT!  ÇEDAŞ’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ NİYAZİ KIVILCIM OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet