Dolar 32,2029 0.11%
Euro 35,0848 -0.04%
Gram Altın 2.466,33 -0,06%
Çeyrek Altın 4.060,00 -0,47%
Yarım Altın 8.121,00 -0,47%
Tam Altın 16.170,78 0,76%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DOWN SENDROMLU GENÇLER OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI

DOWN SENDROMLU GENÇLER OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI

ABONE OL
06 Mart 2018, 07:52:30

Down Sendromlu Gençlerle Off Road ve Foto Safari etkinliği yapıldı.

            TOFDER (Tokat Fotoğrafçılar Derneği), Türkiye Down Sendromu Derneği Tokat Şubesi ve TOEX’in (Tokat Extreme Off-Road Kulübü) ortaklaşa düzenlediği ‘Down Sendromlu Gençlerle Off Road ve Foto Safari’ etkinliği gerçekleştirildi.

            Etkinlikte gençler doyasıya eğlenirken, off-road yapmanın heyecanını da yaşadı.

            Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan grup daha sonra Atatürk anıtı önündeki toplu fotoğraf çekimi ile anı ölümsüzleştirdi. 

            20 öğrenci ve ailesinin katıldığı programda, 11 profesyonel sürücünün kullandığı araçlarla Bozatalan Köyü’nden Çetenderesi boyunca ilerlendi ve Topçam Yaylası’na gelindi.

            Off-road yapan gençler büyük bir adrenalin yaşarken, 11 profesyonel fotoğrafçının fotoğraf makineleriyle de deklanşöre basmanın keyfini çıkardı. Etkinliğin ardından piknik düzenlendi, gençler piknikte oyun oynayarak keyifli dakikalar geçirdi. TOEX Başkanı Serkan Özcan böyle bir etkinlikte yer almanın TOEX üyeleri için bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. 

            Daha önce ‘Objektifimize +1 Değer Katmaya Devam Ediyoruz’ sloganı ile Down Sendromlu gençler için fotoğraf şenliği düzenlenlediklerini belirten TOFDER  Başkanı Alperen TİMUR, gençlerin çektiği fotoğrafların  21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nde Tokat Novada Alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek fotoğraf sergisinde sergileneceğini bildirdi. Down Sendromlular Dernek Başkanı Seyhan Çoluk ise etkinlik için TOFDER ve TOEX üyelerine teşekkürlerini iletti.

DİKKAT!  KADINLARA İSTİHDAM PROJESİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet