Dolar 32,2750 -0.04%
Euro 35,1008 -0.07%
Gram Altın 2.467,67 0,06%
Çeyrek Altın 4.072,00 0,12%
Yarım Altın 8.143,00 0,12%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ ÖNLÜK GİYDİ

DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ ÖNLÜK GİYDİ

ABONE OL
21 Kasım 2018, 11:31:16

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (Tokat GOÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine önlük giyme töreni yapıldı.

            Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşen törene Tokat GOÜ Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanifi Vural, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Eğri, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertan Bülbüloğlu, GOÜ Genel Sekreteri Fatih Alhan, Tokat İl Sağlık Müdürü Dr. Hacı Ahmet Sümbül, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

            Önlük giyme töreninde müzik dinletisi sonrasında Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle kazanan Merve Yıldız öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Yıldız, “Tokatlı olarak ilimizde Diş Hekimliği Fakültesi olmasından son derece memnunuz. Eğitim hayatımız boyunca alacağımız eğitimle iyi bir diş hekimi olacağımıza inanıyorum. Bugün burada sadece beyaz bir önlük giymiyor, bu önlükle beraber birçok sorumlulukta alıyoruz.” dedi. 

            Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Eğri ise yaptığı konuşmada, “Diş Hekimliği mesleği zor ve meşakkatli bir meslektir. Burayı tercih etmeden önce birçok zorlu sınavlardan geçtiniz, emek verdiniz, şimdi ise dinlenme vaktiniz geldi. Ancak bu süreyi çok uzun tutmamanız gerekmektedir. Fedakârlıklar yapmalısınız. Alçakgönüllü olmanız ve meslek hayatınızda çok iyi yerlere gelmek için çok çalışmalısınız, Sevgili aileler çocuklarınız Üniversitemizi tercih ettiler. Artık bizim emanetimizdir. Onlara gerek ahlaki, gerekse diş hekimliği mesleği ile ilgili çok iyi eğitimler vereceğinizden şüpheniz olmasın.” dedi.

            GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada, “Diş Hekimliği Fakültemizi tercih eden ve kazanan öğrencilerimize teşekkür ediyor, eğitim hayatları boyunca kendilerine başarılar diliyorum. Sevgili öğrencilerimiz unutmamalıdır ki, tıp ve sağlık alanında eğitim hiçbir zaman bitmemektedir. Her gün gelişen ve yenilenen teknoloji ile birçok alanda güncellemeler yapılmaktadır. Üniversitemizde bu gerek teknolojik, gerekse eğitim alanında kendini yenilemektedir. Ben öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Ailelerimize de gözleri arkada kalmasın evlatlarınızı en iyi şekilde yetiştireceğimizi söylemek istiyorum.” dedi.

DİKKAT!  KADINLARDAN EYLEM: İSTANBUL SÖZLEŞMESİ UYGULANSIN

            Konuşmalar sonrasında voleybol turnuvasında birinci olan takıma madalyaları ve kupaları Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Eğri tarafından takdim edildi.

            Sonrasında GOÜ Diş Hekimliği Fakültesini ilk tercihine yazarak kazanan Merve Yıldız’a önlüğü Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Yıldız’ın ailesi tarafından giydirildi. Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencilerine protokol ve akademisyenler tarafından önlükleri giydirildi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet