Dolar 32,2234 -0.11%
Euro 34,9331 0.17%
Gram Altın 2.446,32 0,57%
Çeyrek Altın 4.080,00 1,02%
Yarım Altın 8.160,00 1,02%
Tam Altın 16.107,78 1,82%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
‘DİJİTAL MUHASEBE VE VERGİDE GÜNDEM’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

‘DİJİTAL MUHASEBE VE VERGİDE GÜNDEM’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

ABONE OL
10 Şubat 2018, 15:28:11

Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından “Dijital Muhasebe ve Vergide Gündem” konulu seminer düzenlendi.

            Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası konferans salonunda düzenlenen seminerde TÜRMOB eğitmeni Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Koray Kılıçdijital muhasebe ve vergide gündem konuları ile ilgili olarak Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı meslek mensuplarına sunum yaptı.

BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ

            Eğitim seminerlerine devam ettiklerini ifade eden Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik, sık sık değişen vergi kanunlarını bilgilendirme toplantıları ile meslek mensuplarımıza duyurduklarını kaydetti. Çelik yaptığı açıklamada, “Bu eğitim seminerlerimizde bize destek veren Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odası Genel Başkanı Sayın Masis Yontan’a ve yöneticilerine bize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Mevcut meslek sorunlarımızın çözümü yeni meslek sorunlarımızın engellenmesi için TÜRMOB’un mücadele ettiğini yakinen biliyoruz. Biz büyük bir sivil toplum örgütüyüz. Daha da büyüyoruz. Büyüklük örgütlenme ile verilebiliyor. Sorunlarımızı çözecek güçteyiz. Bugün bu makamlarda kimin olduğu önemli değil, bugün biz varız yarın başkaları olacak. Endişeye gerek yok, kısacası dijital muhasebecilik kaçak ve yetkisiz kişilerin önünü keseceğine inanıyoruz. Bu semineri bize katkı sunan TÜRMOB’a teşekkür ediyoruz kendilerine. TÜRMOB eğitmeni olarak da Sayın Koray Kılıç beyefendi sunumunu yapacaklardır. Bu Türkiye genelinde devam eden bir seminer. Bundan sonra da devamı gelecektir. Türkiye’de sık, sık değişen vergi kanunlarının bilgilendirme toplantıları ile meslek mensuplarımıza vermeye devam ediyoruz. Bugünkü yapılan bu toplantıda yine meslek mensuplarımıza yapılan bir seminer sunumu olacaktır” dedi.

            Seminerin konusunun dijital muhasebe ve vergide gündem olduğunu ifade eden Çelik, Muhasebede e-süreç ve Vergide Gündem ana başlıkları ile katılımcılara seminer düzenlediklerini söyledi.

DİKKAT!  Bursa Nöbetçi Eczaneler

            Muhasebede e-süreç ile ilgili olarak sunum yapan Koray Kılıç konu ile ilgili olarak; defter beyan sistemi (serbest meslek kazanç defteri ile işletme defterlerinin geleceği) muhtasar-aylık prim hizmet bildirgesi birleşmesi, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu, e-irsaliye, diğer e-uygulamalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

            Seminerde ikinci ana başlık vergide gündem oldu. TÜRMOB eğitmeni Koray Kılıç yaptığı sunumda; “Uyumlu mükelleflere sağlanan vergisel avantajlar, Nakit sermayede vergi indirimi, İzaha davet, Torba yasa ile gelen değişiklikler, Bilirkişilik, Uzlaştırmacılık ve Arabuluculukta vergilendirme, Yılsonu hatırlatmaları ve seminerin son bölümü sorular, sorunlar, cevaplar ve çözümler” konuları ile ilgili bilgiler aktardı.

            Dijital Muhasebe ve Vergide Gündem’ konulu seminer sonunda, seminere katılanlara teşekkür belgeleri verildi.   

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet