Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DEDEMAN TOKAT MEDYASI İLE İFTARDA BULUŞTU

DEDEMAN TOKAT MEDYASI İLE İFTARDA BULUŞTU

ABONE OL
31 Mayıs 2019, 10:05:34

Dedeman Tokat, şehrin önde gelen basın mensuplarına iftar daveti düzenledi. Tokat şehrinin yükselen turizm değerleriyle ön plana çıktığını belirten Dedeman Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız, "Dedeman Tokat, şehrin turizmde yeni cazibe merkezi olacak" dedi

            Dedeman Tokat, Ramazan ayının bereketini paylaşmak amacıyla şehrin önde gelen basın mensuplarını iftar davetinde ağırladı. İftarda konuşma yapan Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız, Ramazan ayının aynı zamanda paylaşma ayı olduğunu belirterek sözlerine başladı.

            Küçükyıldız, "Osmanlı'dan miras geniş Anadolu mutfağının en seçkin lezzetlerini barındıran, tarih kokan sokaklarıyla ziyaretçilerine geçmişle bugünü bir arada tutan Tokat; yükselen turizm değerleriyle ön plana çıkıyor. Yeşilırmak'ın bereketli toprakları üzerine kurulu bu güzel Anadolu kentine Dedeman misafirperverliğini taşımaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

            Tokat'ın tüm Anadolu gibi misafirperverlikte çok farklı bir mertebede olduğunu kaydeden Küçükyıldız, "Misafirperverliği ile ünlü Anadolu'nun bu güzide kentinde gerek turistik gerekse iş için gelen ziyaretçilere biz de geleneksel Dedeman misafirperverliğini yaşatmak için çalışıyoruz. 143 odamız, birbirinden farklı birçok toplantı ihtiyacına cevap verebilecek kalibrede ve büyüklükte hazırlanmış 5 adet toplantı salonumuz ve 275 kişilik modern restoranımızla misafirlerimizi eksiksiz ağırlıyoruz." dedi.

            Tokat ilinin öncelikli hedefleri arasında yer alan 1 milyon turist sayısına ulaşmada Dedeman Otel olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirten Serdar Küçükyıldız, "Tokat, kültürel dokusu ve gastronomi kültürü ile ülkemizde ayrı bir yere ve öneme sahip. 1 milyon turist hedefine kademeli olarak ulaşılacaktır. Bu kapsamda başta belediyemiz olmak üzere tüm yerel yönetimlerimizin sundukları katkı geleceğe dair umudumuzu artıyor." diye konuştu.

            Dedeman Tokat Otel olarak sadece açıldığımız Mayıs ayından itibaren 77 bin misafiri konuk ettiklerini belirten Küçükyıldız, Tokat'ın turizm alanında yapacağı tüm atılımlarda üzerlerine düşen vazifeyi yerine getireceklerini vurguladı. Dedeman tarafından hizmete açılan Dedeman Tokat Oteli şehrin ilk 5 yıldızlı oteli olmakla birlikte 114 superior oda, 18 deluxe oda, 6 corner süit, 4 deluxe süit ve 1 kral dairesiyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

DİKKAT!  26 HAZİRAN ORTAOKULU TOKAT'IN İLK VE TEK ETWİNNİNG OKULU OLDU

YAPRAK TATLISI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

            İftar’da Dedeman Tokat’ın menüsünde yer alan çok özel bir de tatlı ikram edildi. Tokat’ın meşhur asma yaprağından esinlenilerek hazırlanan bu tatlı, yaprağı cevizle dolma gibi sararak hazırlanıyor ve bu şekilde servis ediliyor. Üç yaprak tatlısı adıyla sunulan lezzeti ilk kez tadan basın mensupları oldukça beğendikleri üç yaprak tatlınsının Tokat mutfağını yansıtan özel bir lezzet olduğunu söyledi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet