Dolar 32,2671 0.03%
Euro 34,7938 0.2%
Gram Altın 2.395,93 0,11%
Çeyrek Altın 4.003,00 0,13%
Yarım Altın 8.005,00 0,13%
Tam Altın 15.883,29 -0,26%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CUMHURBAŞKANI İLE HAVALİMANINA İLİŞKİN GÖRÜŞME

CUMHURBAŞKANI İLE HAVALİMANINA İLİŞKİN GÖRÜŞME

ABONE OL
06 Eylül 2019, 10:52:15
MÜSİAD Tokat Başkanı Fatih Aksoy Sivas'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Tokatlı işadamlarının ve vatandaşların  havalimanının biran önce  tamamlanması yönündeki talebini iletti.

MÜSİAD Tokat Başkanı Fatih Aksoy Sivas’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Tokatlı işadamlarının ve vatandaşların  havalimanının biran önce  tamamlanması yönündeki talebini iletti.

4 Eylül Sivas Kongresinin 100. Yıl Kutlamalarına katılan MÜSİAD Tokat Başkanı Fatih Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir süre görüşmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapımı devam eden Tokat Havalimanının son durumu hakkında bilgi veren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğini isteyen Başkan Aksoy, Tokatlı İşadamlarının ve vatandaşların havalimanının biran önce  tamamlanması yönündeki isteğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havalimanının mevcut durumu hakkında bilgi sahibi olduğunu ifade etti.

DİKKAT!  Uyar Zeytincilik Bodrumdan Gelen Lezzet
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
tokat lı bunu yemez
tokat lı bunu yemez
4 yıl önce

havalimanına ayrılan az paranın ne kadar iş yapacağını ilk okul mezunu inşaat işçisi bile bilir. isterse özlem hanımada anlatır. yılın başında verilen bu ödenek açıklandığında özlem hanım neredeymiş. eşinden arılan ve aile birliğini koruyamayan bu vekilimiz milletin birliğini nasıl koruyacak. tokat lı aç aç aç.

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet