Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP, STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP, STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
30 Mayıs 2018, 07:11:34

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Milletvekili Adayları ve Tokat örgütü; STK’ları, sendikaları, meslek odalarını ve köy derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor.

DURMAZ; STK’LARA SEÇİM BİLDİRGESİNİ ANLATTI

            Adaylar, seçim çalışmaları kapsamında;  Atatürkçü Düşünce Derneği, Tokat Eczacılar Odası, Erzurumlular Derneği, El Sanatları Derneği, Eğitim-Birsen,  Anadolu Basın Birliği, Minibüsçüler Odası, Pir Sultan Abdal Derneği, Emlakçılar Derneği, Artvinliler Derneği, Tokat Ayakkabıcılar Odası, Minibüsçüler Odası, Kahveciler Odası, Tokat Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Beyaz Ay Derneği’ni ziyaret ettiler.

“ATAMALARDA AYIRIMCILIĞA SON”

            STK’ları, sendikaları, meslek odalarını ziyaret etmeyi sürdüreceklerini belirten Durmaz, Eğitim Bir-Sen ziyaretinde, özellikle öğretmenlerin giderek büyüyen problemlerine dikkat çekerek, “Halkın iktidarında Öğretmenlere 3600 Ek Gösterge getireceğiz. Atamalarda ayırımcılığa, haksızlıklara izin vermeyeceğiz. Ayrıca istismara açık mülakatı, ücretli öğretmenliği de kaldıracağız. Bir yıl içinde 180 bin öğretmen ataması yapacağız.” dedi.

Basın Özgürlüğü Olmazsa Olmaz

            Anadolu Basın Birliği ziyaretinde de, gazetecilerin KÖYDES ilanlarının resmî ilan statüsüne alınma isteklerini yeni yasama döneminde mutlaka gündeme getireceklerini belirten Durmaz, “Özgür basını demokrasimizin dördüncü kuvveti haline getireceğiz. İnternet ve sosyal medyada yasakçı zihniyeti ortadan kaldırıp RTÜK’ü bir baskı ve sansür aracı olmaktan çıkaracağız. Basın özgürlüğünün önündeki en büyük engel olan tekelleşmeye son vereceğiz. Medyada sendikalaşmayı zorunlu hale getireceğiz. Medya çalışanlarının özgürlüklerini patronlarına karşı güvence altına alacağız.” dedi.

            Minibüsçüler Odası ziyaretinde de 65 yaş üstü insanların ücretsiz ulaşım haklarının bir düzene sokmasını isteyen Oda temsilcileri, yaşadıkları sorunların çözümü için TBMM’de seslerinin daha çok duyurulmasını istediler. Bu konuda açıklama yapan Durmaz, tarafların mağdur olmaması için yerel yönetimlerin daha etkin kılınması ve ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirterek, fedakarlık yapması gereken tarafın sadece esnaf olmadığını, devletin de üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Durmaz: “Mağdur olan esnafımızın da sesine kulak verilmeli. Yapılacak Bir düzenlemeyle 65 yaş üstü yurttaşlarımızı da mağdur etmeden de bir düzenleme yapılabilir.” dedi.

DİKKAT!  Sakarya Nöbetçi Eczaneler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet