Dolar 32,3759 0.08%
Euro 34,8705 0.08%
Gram Altın 2.404,31 0,45%
Çeyrek Altın 4.021,00 0,42%
Yarım Altın 8.041,00 0,41%
Tam Altın 15.855,15 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP İL BAŞKANINDAN VE 5’İNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

CHP İL BAŞKANINDAN VE 5’İNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

ABONE OL
19 Nisan 2023, 20:19:09

CHP il başkanı ve 5. sıra milletvekili adayı, yaklaşan seçimler hakkında değerlendirme yaptı. Bu değerlendirmede, seçim stratejileri, adayların performansı ve seçmen davranışları ele alındı. Konuya ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak için okumaya devam edin.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimi Yaklaşıyor

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Yaklaşan 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçim partileri çalışmalarını hızlandırdı. Parti yönetimi projeleri anlatırken, adaylar da oy istiyorlar. Tokat CHP İl Başkanı Murat Yazıcı ve CHP Tokat 5’inci sıra Milletvekili adayı Cem Çıtak, İl binasında seçim çalışmaları hakkında konuştu.

Partiler Sahada Aktif

Merkez, Mahalle, ilçe, belde ve köylerde tüm partiler sahada aktif bir şekilde çalışıyorlar. Niksar, Erbaa, Reşadiye, Turhal, Zile ve Pazar gibi birçok bölgede Partiler geziyorlar.

Dokunacakları Tüm Hemşerilerimize Bir Program Oluşturduk

CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, “Bildiğiniz gibi saha çalışmalarımıza ayın 17’si itibariyle hızlı bir şekilde başladık. Milletvekili adayımız Cem Çıtak’la birlikte yoğun bir program takip ediyoruz. Diğer milletvekili adaylarımız da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Süreç içerisinde adaylarımız her bölgemizde tüm hemşerilerimize dokunabileceği bir program oluşturduk, mümkün olduğu kadar saha çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ediyoruz.”

Aile Destekleri Sigortası Projesi

Tokat’ın tüm mahallelerinde kadın kollarının önderliğinde bir çalışma başlatıldı. Şu an kadın kolları ve yöneticilerimiz saha çalışmalarında aile desteği projemizi anlatıyorlar. Aile destekleri sigortası kapsamında gelir seviyesi asgari ücretin altında hiçbir ailemizin kalmaması hedefleniyor.

Tokatlı Hakkını Alacak Bizim İktidarımızdan

CHP Tokat 5’inci sıra Milletvekili adayı Cem Çıtak ise, “Maalesef ki shemrimizin hemşehrilerimiz dertleri ortak. Bizim anlattığımız çözüm yollarına inandıklarında zaten bariz olarak hissettiriyorlar bize düşen o dertleri dinleyip çok kısa sürede çözüm yollarını yurttaşlarımıza göstermek. Artık iktidarımızda memleketin sorunlarının çözüldüğü bir Tokat istiyoruz ve Tokatlı hakkını alacak bizim iktidarımızdan.” ifadelerine yer verdi.

DİKKAT!  DİGİAL DİŞ TEDAVİLERİ HAYALLERİ, GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet