Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÇEDAŞ’IN “ENERJİNLE BİR ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUN” PROJESİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

ÇEDAŞ’IN “ENERJİNLE BİR ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUN” PROJESİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

ABONE OL
01 Kasım 2018, 08:48:48

ÇEDAŞ, “Enerjinle Bir Çocuğun Kalbine Dokun” projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı.

            Sivas, Tokat ve Yozgat’ta çalışmalarını sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), gönüllülük projeleri ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda ÇEDAŞ personelinin gönüllü katılımıyla oluşturulan Çalışan ve Toplum Beklentileri Komisyonu, “Enerjinle Bir Çocuğun Kalbine Dokun” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında şirket içerisinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir bütçe oluşturan komisyon üyeleri, elde ettikleri gelir ile köy okullarında eğitim gören öğrenciler için çeşitli hediyeler aldı.

            Sivas, Tokat ve Yozgat’taki il milli eğitim müdürlükleri ile koordineli olarak hareket ederek ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyen ÇEDAŞ’ın Çalışan ve Toplum Beklentileri Komisyonu üyeleri; Sivas’ın Kangal ilçesindeki Havuz İlköğretim Okulu ve Alacahan İlköğretim Okulu, Tokat’ın Sulusaray ilçesindeki Ballıkaya İlköğretim Okulu ve Yozgat merkezdeki Çadırardıç İlköğretim Okulu’ndan yaklaşık 100 öğrenciye kıyafet ve ayakkabıdan oluşan hediyeler dağıttı.

            Hediyeler dolayısıyla ÇEDAŞ Çalışan ve Toplum Beklentileri Komisyonu üyelerine teşekkür eden öğrenciler, yeni kıyafetlerini ve ayakkabılarını giymenin mutluluğunu yaşadı.

DİKKAT!  ÇALIŞMALAR TARIMIN GELİŞTİRİLMESİ YÖNÜNDE YAPILACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet