Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“BU VATAN İÇİN CAN VERMEYE HER ZAMAN HAZIRIZ”

“BU VATAN İÇİN CAN VERMEYE HER ZAMAN HAZIRIZ”

ABONE OL
19 Ocak 2018, 06:45:07

“3 OĞLUMU DA POLİS,

ASKER YAPACAĞIM” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” törenle şehit ve gazi yakınlarına takdim edildi. Törende şehit aileleri duygusal anlar yaşadı, bir şehit annesi fenalık geçirdi. 15 Temmuz Gazisi Zeki Avcı, “3 tane oğlum var 3’ünü de yetiştiriyorum polis, asker yapacağım inşallah. Allah’ıma şükürler olsun bu vatan için can vermeye her zaman hazırız.” dedi.

            Tokat İl Jandarma Komutanlığı Kışla Gazinosunda düzenlenen törende 4 gazi ile 10 şehit ailesine “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” törenle verildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Yasin Şanver Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı yapan Vali Dr. Ömer Toraman devletin tüm kademeleri milletin ise tüm fertleri ile şehit ve gazilerle iftihar ettiğini dile getirdi. Şehit ve gazilerin gösterdikleri fedakarlıktan ötürü milletin tarihinde unutulmayacak şekilde isimlerini yazdırdıklarını ifade eden Toraman, “Gelecek kuşaklarda bu kahramanlarımızı ve kahramanlıklarını okuyarak onları anlayarak, emanetlerini sürdürmek sorumluğu ile ülkemizi geleceğe taşıyacaklar. İnşallah biz her zaman olduğu gibi bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşamaya devam edeceğiz. Bugün kendileri ile iftihar ettiğimiz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz bunun en büyük teminatı. Biz hepsi ile ayrı ayrı gurur duyuyoruz.” dedi.

            Vali Toraman’ın konuşmasının ardından şehit yakınları ve gazilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” takdim edildi.

            Törende şehit aileleri gözyaşlarını tutamazken Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 16 Nisan 2016 tarihinde 28 yaşında şehit düşen özel hareket polisi Kürşat İnan’ın annesi Asiye İnan fenalık geçirdi. 112 Acil Yardım ekipleri İnan’a müdahale etti. Şehit annesi töreni yaşlı gözlerle izledi.

DİKKAT!  MUAYENEYE GOLF ARACIYLA GİDİYORLAR

            15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul’da Gazi olan Bayram Ertubay, “Mevlam şehitliği de gaziliği de herkese nasip etmez. Bazen öyle düşünüyorum ki keşke bize de şehadet nasip olsaydı. Ama inanıyorum mevla gaziliği nasip ettiyse şehitliği de nasip eder” dedi.

 

Ankara’da Genel Kurmay Başkanlığı önünde gazi olan Zeki Avcı ise bu vatan için her zaman şehit gazi olmaya hazır olduklarını ifade ederken “3 tane oğlum var 3’ünü de yetiştiriyorum polis, asker yapacağım inşallah. Bu vatan için hizmet verecek onlar da, bu anlatılmaz bir duygu. Allah’ıma şükürler olsun bu vatan için can vermeye her zaman hazırız.” diye konuştu.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet