Dolar 32,1747 0.02%
Euro 35,1966 0.01%
Gram Altın 2.468,47 0,03%
Çeyrek Altın 4.084,00 0,12%
Yarım Altın 8.168,00 0,11%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bu devlet güçlü bir devlet, bu millet güçlü bir millet

Bu devlet güçlü bir devlet, bu millet güçlü bir millet

ABONE OL
11 Nisan 2018, 15:21:28

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle, vatanımızın birliği ve dirliği, vatandaşımızın huzur ve güveni için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailesi ve yakınları onuruna bir araya gelindi.
Tokat Polis Lokalindeki akşam yemeği için Tokat Protokolü tam kadro hazır bulundu. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu konukları karşıladı. Vali Dr. Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 48. Piyade Eğitim Alayı Komutanı Albay Aykut Beçiroğlu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Vali Yardımcıları, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Turhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, eşleri ile birlikte, Tokat Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Sezai Kaymak, Tokat Tv sahibi Ömer Faruk Altuntaş ile basın mensupları da şehit ailelerinin yanında oldular.

            İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ile Vali Dr. Ömer Toraman yemek öncesi birer selamlama konuşması yaptılar. Vali Topaloğlu konuşmasında emniyet camiasının çok köklü bir teşkilat olduğunu vurguladı ve “vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, huzurun teminatı olan bir teşkilat. Ağır ve zor görevi ifade ederken de çok büyük fedakârlıkla, cansiperane bir anlayışla görev yapmaktalar. Görevleri sırasında şehit olan, yaralanıp gazi olan kardeşlerimiz oluyor. Hiçbir zaman vazifelerini yapmaktan imtina etmediler. Silahlı kuvvetlerimizle, jandarmamızla, korucularımızla omuz omuza vazife ifa ediyorlar. Sınırlarımızın ötesine geçtiler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatında vazife aldılar. Bu teşkilatımızın bu kadar çeşitli alanlarda vazife görmesi hem insan kaynağı, hem teçhizat olarak üst seviyede olmasını zorunlu kılıyor. Çok şükür teşkilatımıza musallat olmuş hain bir çetenin temizlenmesini müteakip devletine sadık, vatan ve millet sevdası üst noktada olan teşkilat mensupları çok zor şartlarda da olsa görevlerini yerine getirmenin başarısını gösterdiler. Bizim için aslolan namusu ve silahı üzerine yemin ederek vazifesini yerine getirmesidir. Bu devlet güçlü bir devlet, bu millet güçlü bir millet. Bağımsızlığı, hürriyeti, istiklali için canını dahi feda etmekte çekinmeyecek yüksek seciyede bir milletiz. Böyle bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar iftihar etsek azdır. Teşkilatımızın böyle bir şurada olması bizi ziyadesiyle gururlandırıyor. Görev aldıkları her yerde onları takdirle izliyoruz. Allah başarılarını daim etsin. Allah koruyup, kollasın, ailelerine, çoluk çocuklarına bağışlasın.” dedi.

DİKKAT!  Banyonuza Özel Tokat Duşakabin Modelleri

            Konuşmaların ardından hem yemekler yendi hem de her protokol üyesi masadaki şehit ailesi ve yakınları ile sohbet etti. Yemeğin sonunda İl Müftü vekili tarafından duada bulunuldu.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet