Dolar 32,4617 -0.1%
Euro 34,9238 0.06%
Gram Altın 2.419,87 -0,12%
Çeyrek Altın 4.041,00 0,00%
Yarım Altın 8.107,00 -0,01%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bezmialem Tahlil Sonuçları

Bezmialem Tahlil Sonuçları

ABONE OL
11 Mart 2024, 04:36:02

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi tahlil sonuçları 3 farklı şekilde öğrenilebilir. Bunlar;

  • İnternetten online olarak arama yaparak
  • Bezmialem e sonuç
  • Telefonla arayarak

 

İNTERNETTEN BEZMİALEM TAHLİL SONUÇLARI SORGULAMA

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaptırdığınız tahlillerin sonuçlarını online olarak öğrenmek için;

  • https://labsonuc.bezmialemhastanesi.com/ adresine girerek Hasta Bilgi Sistemi’ni açın.
  • Gelen formda sırayla T.C. kimlik numaranızı, hasta numaranızı, doğum yılınızı, baba adınızı ve resimdeki kodu yazın.
  • “Giriş” butonuna basın.

Sorgulama sonucunda yaptırmış olduğunu tahlillerin tarihleriyle birlikte sonuçlarını detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Aynı sayfaya http://bezmialemhastanesi.com/tr/Sayfalar/index.aspx sitesine girdikten sonra soldaki menüden “E-Sonuçlar” sekmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Çıkan raporları yazıcıdan çıkartabilir ve dosyanıza koyarak daha sonra yapılacak tahlillerle karşılaştırmalarını yapmak için arşivleyebilirsiniz.

TELEFONLA BEZMİALEM SONUÇ ÖĞRENME

Hastaneye gitmeden laboratuvara verilen kan ve idrar örneklerinin yanı sıra patoloji raporlarının sonuçları da telefonla öğrenilebilir. Bunun için 0212 453 0 453 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bezmialem Dragon Hastanesi’nin sonuç öğrenme numarası ise 0216 25 65 65 numaralı hattır. Bezmielem sonuç – Tahlil sonuçları çıktığında SMS ile hastalar bilgilendirilmektedir.

BEZMİALEM PATOLOJİ SONUÇ SORGULAMA

 

Patoloji raporları, hastalıklara kesin olarak tanı koyabilmek için istenmektedir. Bu raporların sonuçları, e-laboratuvar sonuç alma sistemine girilerek öğrenilebilir. Kanser gibi ciddi vakalarda tümörün ne kadar yayıldığı, boyutu ve türü gibi bilgiler, patoloji sonuçlarına bakılarak kolayca teşhis edilebilir.

Bezmialem Hastanesi patoloji sonuçlarını https://labsonuc.bezmialemhastanesi.com/ adresine girerek sorgulayabilirsiniz. Formdaki bilgileri doldururken istenen “Hasta No”, tahlil verdiğiniz barkod üzerinde yazmaktadır. Bezmi alem sonuç sorgula işlemi detaylı adımları için..

Bezmialem Dragos Hastanesi’nde yaptırdığınız tahliller için aynı adrese girerek sorgulama yapabilir ve kısa sürede tahlil sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

TAHLİL SONUÇLARI NE ZAMAN ÇIKAR?

Sabahtan verilen kan ve idrar tahlillerinin sonuçları aynı gün öğleden sonra çıkmaktadır. Öğleden sonra verilen örneklerin sonuçları ise ertesi gün çıkar. Eğer Cuma günü hastaneye giderseniz, sabah verdiğiniz kan ve idrar örneklerinin sonuçlarına aynı gün öğleden sonra 14:00 – 14:30 gibi ulaşabilirsiniz. Ancak Cuma günü öğleden sonra verdiğiniz örneklerin sonuçlarını öğrenmek için Pazartesi gününü beklemeniz gerekmektedir.

DİKKAT!  TOKAT MEYDANININ BİYOGRAFİSİ NİTELİĞİNDE

İnternetten yaptığınız tahlil sonucu sorgulamalarında sabah yaptırdığınız tahlillerin sonuçlarını görmeniz biraz daha geç olabilir. Bunun sebebi sonuçların öncelikle doktor ekranına düşmesi sonradan hastalarla paylaşılmasıdır.

BEZMİALEM HASTANESİ RANDEVU ALMA ve SORGULAMA

 

Bezmialem Hastanesi’nden online olarak ya da telefonla randevu almanız mümkündür. Telefonda beklemek istemeyenler internetten hızlı bir şekilde bezmi alem randevu alabilirler.

Bunun için yapmanız gerekenler sırayla şu şekildedir;

  • İlk önce http://bezmialemhastanesi.com/tr/Sayfalar/index.aspx adresine girin.
  • Sol kısımda bulunan “Online Randevu Al” sekmesine tıklayın.
  • Gelen forma T.C. kimlik numaranızı, doğum yılınızı ve ekranda görmüş olduğunuz güvenlik kodunu girin.
  • Son olarak “Giriş Yap” butonuna basın.

Randevu ekranına kısaca ulaşmak için https://randevu.bezmialemhastanesi.com/ bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Aynı ekrandan laboratuvar sonuçlarınızı da öğrenebilirsiniz. Bunun için “Giriş Yap” butonun hemen altında bulunan “E-Laboratuvar Sonuç” butonuna basmanız yeterlidir. Site sizi “Hasta Bilgi Sistemi” ekranına yönlendirecektir.

Bezmialem Hastanesi’nden telefonla randevu almak isterseniz 0212 453 0 453 numaralı hattı aramanız gerekir. Bezmialem Dragon Hastanesi’nden randevu almak içinse 0216 25 65 65 numaralı hattı kullanabilirsiniz.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet