Dolar 32,2305 -0.04%
Euro 34,8005 0.34%
Gram Altın 2.414,28 0,88%
Çeyrek Altın 4.004,00 0,15%
Yarım Altın 8.013,00 0,23%
Tam Altın 15.805,57 -0,49%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BEHZAT ESNAFINI CANLANDIRACAĞIZ

BEHZAT ESNAFINI CANLANDIRACAĞIZ

ABONE OL
07 Şubat 2019, 05:50:08

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Behzat bölgesine yeni kapalı yeri bölgesi yapmayı planladıklarını belirterek, "Sivas çıkışına kadar Behzat Deresi kenarında yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yapacağız. Yine daha önceki dönemlerde bu bölgede yer alan Artova Garajlarını tekrar bu alana taşımak için gerekli çalışmalarımızı başlattık İnşallah Behzat bölgesindeki esnaflarımızın canlanmasını sağlayacağız." dedi.

            Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Behzat bölgesi esnaflarıyla Huzur Kıraathanesinde bir araya geldi.

            31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine değinen Başkan Eroğlu, gönül belediyeciliği kapsamında sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmayana kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

            Başkan Eroğlu yaptığı konuşmada, “Sabahın şu saatinde fedakarlık yapıp geldiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Güzel gönlünüzü gördüm hepinizden Allah razı olsun. Gönül sözcüğü yalnızca Türkçeye mahsus. Başka dillerde gönül kelimesini bulamazsınız. Biz de birçok sözcüğü gönül üzerine kurarız. Gönül kırmamak, gönülden hareket etmek gibi öyle bir sözcük ki birçok şeyi içerisinde barındırıyor. İnşallah biz de bu doğrultuda biz de gönüllerde yer edinmişizdir, gönlünüzden çıkmamaya da gayret edeceğiz.

BAŞKAN EROĞLU: 5 YILDIR HEP SİZİN İÇİNİZDE OLDUK

            Sizlerle bir araya gelirken hem dertleşelim hem de geleceği konuşalım istedik. 5 yıllık görev süresince iki şeye çok önem verdim. Öncelikle insanımız. İnsanımıza değer vermek, insanımızla hemhal olmak, sohbet etmek, dertleşmek, onların fikrini almak ve o fikirler doğrultusunda hizmet üretmek. Danışan dağları aşar, danışmayan düz yolda şaşar deriz ya gerçekten bu böyle. Bu tür toplantılarda çok önemli ve güzel şeyler tespit ettik. Eksiklerimizi gördük. Sadece seçimlerde değil 5 yıl boyunca haftada en az iki kez sabaha esnaf buluşmaları ile başladık. Gün içerisinde hanımlarımızla mahalle toplantısı yapmaya gayret gösterdik. Akşamları ev sohbetlerine katıldık. Sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte olduk. Yeri geldi engellilerimize, yeri geldi hastalarımıza birebir ziyaretler yapmak suretiyle sizinle beraber olmaya gayret ettik.

DİKKAT!  ÇAKMAK, AK PARTİ’DEN İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAY ADAYI

            Bayrağımızın dalgalandığı, gözümüz gibi baktığımız çok güzel bir ülkemiz var bizim. Şehitlerimizin, gazilerimizin emekleri ile bugünlere geldiğimiz bu güzel vatana bizler sahip çıkmalıyız. İkincisi Tokat’ımız. Bu şehirde yaşadık, büyüdük. Öyle güzel bir şehrimiz var ki bizim bu şehre hizmet etmek gibi vefa borcumuz var. Bu şehre alın teri akıtmak gibi gayretimiz var bizim.

Önem verdiğim ikinci husus ise; hizmet etmek. Şehri geliştirmeyi, değiştirmeyi, büyütmeyi hedefliyoruz. Önemli olan görev süresi boyunca en layıkıyla, en güzeliyle o işi yapmaktır. Görev süresi sona erdiğinde önemli olan arkamızdan Allah razı olsun dedirtebilmektedir. Bu sebeple hizmet etmeyi önemsedik. Bu doğrultuda şehrimizin önemli merkezlerinde örneğin; şehre yön veren Behzat deresi, Meydan Projesi, GOP. Bulvarı, Sanayi bölgelerinde çalışmalar yaptık. Ayrıca 42 Mahallemizde, hiçbir mahalleyi ayırt etmeden hizmet ettik. Yunus Emre’nin dediği gibi 'Yaratılanı severiz yaratandan ötürü.' Yine Hacı Bektaş-ı Veli’nin dediği gibi 'bir olalım, iri olalım, diri olalım.' Asla partizancı davranmadık. Burası hizmet makamı, herkesi kucaklamamız gerekiyor. Burası bize burada yaşayan herkesin emaneti. Bu emanete kucaklayarak sahip çıkmak lazım. Gönlümüz geniş, her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. Her evin oylarına talibiz. Her zaman bu doğrultuda bu anlayışla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

BEHZAT BÖLGESİNE MÜJDELER

            Konuşmasına bölge esnafına müjdelerle devam eden Başkan Eroğlu, Behzat bölgesi esnaflarına ve bölge sakinlerine gelecek dönemde yapılacak projelerle ilgili bilgilendirme yaptı.

Başkan Eroğlu yaptığı konuşmada, “Behzat bölgesine geçtiğimiz 5 yıl içerisinde birçok yatırım yaptık. Belediye olarak birçok ilki Behzat bölgemizde gerçekleştirdik. Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimizin ilkini Behzat Bölgemizde açtık. Asfalt, kaldırım gibi birçok temel belediyecilik faaliyetlerimizi ilk olarak bu bölgede başlattık. Nasip olursa önümüzdeki dönemde de yine ilk olarak bu bölgeden çalışmalarımıza başlayacağız.

DİKKAT!  ERASMUS PROJELERİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ BAŞLADI

            Behzat bölgemize yeni Kapalı Pazar yeri müjdemiz var. Yine Behzat’ta yapacağımız Sosyal Tesisler ile Tokatlılara ücretsiz düğün imkanı da sunacağız.

            Ayrıca Sivas çıkışına kadar Behzat Deresi kenarında yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yapacağız. Yine daha önceki dönemlerde bu bölgede yer alan Artova Garajlarını tekrar bu alana taşımak için gerekli çalışmalarımızı başlattık İnşallah Behzat bölgesindeki esnaflarımızın canlanmasını sağlayacağız.

Ayrıca yine bu bölgemizde turizmi canlandırmak için yeni otopark alanları oluşturacağız. Kız Meslek Lisesi’ni taşıyarak bu bölgede geniş bir meydan alanı ve otopark alanı oluşturarak Behzat bölgesinin cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacağız.

Gönülsüz hizmet, hizmetsiz gönül olmaz!

Tokat’ın değerlerine sahip çıkarak, yeni projelerimizle Tokat’ımızı birlikte inşa edeceğiz.

Bizlere gönül desteklerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK: 17 YILLIK KAZANIMLARIMIZIN HEBA OLMAMASI İÇİN OYLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

            Daha sonra söz alan AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ise yaptığı konuşmada, “2019 yerel seçimlerine giderken başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak kadrolar Türkiye’ye yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmakla mükellefler. 16 yıldır Ak Parti iktidarı ile süregeliyoruz. 2002 öncesi ve sonrasına baktığımızda Türkiye’nin ne halden ne hale geldiğini müşahede ediyoruz. 2002 yılından önce hastalarımızı hastaneye götürdüğümüzde muayene ettirmekte dahi zorlanıyorduk. Muayene etsek ilaç almakta zorlanıyorduk. Hastamız vefat etse kimi senet karşılığı morgda rehin kaldığı günleri yaşadık. Diğer taraftan baktığımızda 2002 öncesinde bacılarımız, hanımlarımız, kız kardeşlerimiz başörtüsünden dolayı ikinci sınıf muamelesi görüyordu. Okula gidemiyordu, okula gitse eline diploması verilmiyordu. Yine 2001 krizinde faizlerin % 7 Binleri enflasyonun da %80-90’ları gördüğü zamanlar oldu. Bugüne kadar süreçleri birlikte atlattık.

            AK Parti İktidarı döneminde Türkiye’de yaşanan değişiklikleri, ne tür kazanımlar elde ettiğini hepimiz yaşayarak müşahede ediyoruz. Ecdadımıza, Atalarımıza baktığımızda yüzlerce yıl önce cephede savaşarak, canıyla, malıyla, kanıyla ödemiş. Bu toprakları bize emanet etmiş. Bugünün mücadelesi de sosyal medya üzerinden, algı operasyonu ya da ekonomik mücadeleler üzerinden. Sayın Cumhurbaşkanımız yıllar önce önüne bir hedef koydu. Bugün 2023 hedeflerine giderken adım adım hep birlikte gelişmeleri takip ediyoruz ve Ülkemizi büyütmek adına mücadele ediyoruz. 31 Mart 2019 yerel seçimleri Türkiye’yi geliştirmek adına çok önemli. Bu bağlamda şehrimize geldiğimizde sizlerin huzurunda Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. 5 yıldır gece gündüz çalışıyor, sokak sokak, ilmek ilmek dokuyor ve bir taraftan da vatandaşlarımızla bir arada olmak suretiyle hizmet etmeye gayret ediyor. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

DİKKAT!  Diş Beyazlatma Fiyatları Ne Kadar?

            Program sonrasında Başkan Eroğlu, Behzat Bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet