Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN AKAY’DAN TSO’YA ZİYARET

BAŞKAN AKAY’DAN TSO’YA ZİYARET

ABONE OL
06 Eylül 2018, 11:13:52

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, beraberinde Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel ile birlikte Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çelik’i ziyaret etti.

TSO Başkanı Dr. Ali Çelik Turhal Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesi kararı sonrasında Turhal başta olmak üzere Tokat ile birlikte birçok il ve ilçede üretim yapan çiftçilerin; ‘Acaba belirsiz bir gelecek bizi mi bekliyor?’ sorusuna net bir şekilde cevap veren Kayseri Şeker’in bölge için umut vadettiğini söyledi.

Başkan Çelik, fabrikasız bir Turhal düşüncesinden, tarıma dayalı sanayisi ile bölgenin yıldızı olacak bir Turhal düşüncesine gelindiğini belirterek, “Şunu net bir şekilde ifade etmek lazım. Özelleşirse yanarız, üretim duracak, çiftçi perişan olacak, mahsul elde kalacak, fabrika kapanacak, işsizlik artacak gibi iddiaların hepsi havada kaldı. Kayseri Şekerin bünyesinde bölge insanını daha çok üretmeye teşvik eden ve alımlarını geçmiş yıllara göre daha da arttıracağını taahhüt eden bir yönetim karşımızda. Turhal’da kısa sürede yakalanan bu başarı haliyle korku algısını da ortadan kaldırdı. Bu başarının mimarı da Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve ekibi. Kendisinin nezdinde Kayseri Şeker A.Ş. yönetimi ve Turhal Fabrikası yönetimini kutluyorum. Bu ay sonunda pancar alımı kampanyası görkemli bir şekilde başlayacak. Kampanya açılışında ise siyasiler, bürokratlar, STK’lar olarak bir ve beraber olduğumuz mesajını Tokat’tan vereceğiz. Bu vesile ile nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  İsteriz ki…
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet