Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Satılık Konteyner Evlerle Hayallerinize Kavuşun

Satılık Konteyner Evlerle Hayallerinize Kavuşun

ABONE OL
11 Kasım 2022, 09:35:12

Satılık Konteyner Evlerle Hayallerinize Kavuşun

Müstakil yaşam tarzının revaçta olduğu bu dönemlerde konteyner ev modellerine talep giderek artış gösteriyor. İstanbul ili başta olmak üzere birçok kalabalık şehir hemen hemen her gün yüzlerce göç dalgası ile karşı karşıya. Artan maliyetler, kalabalığın her geçen gün büyümesi, trafik ve benzeri birçok etken büyük şehirlerde yaşayan insanları farklı noktalara sürüklüyor. Doğa ile baş başa kalabileceğiniz, sessiz ve sakin bir ortamda kendinizi dinleyebileceğiniz bir yaşam arıyorsanız satılık konteyner evler sizlerin bu ihtiyaçlarına kısa süre içerisinde cevap veriyor.

Screenshot 2 101

Satılık konteyner evler tek katlı ve çift katlı model seçeneği ile kalabalık aileler içinde uygun bir ev modelidir. Sağlam ve dinamik yapısı sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım fırsatı sunar. 1.kalite malzemelerden inşa edilen satılık konteyner ev modelleri 4 mevsim rahat kullanım sağlar. Özellikle kış mevsiminin yoğun olduğu bölgelerde ekstra ısı yalıtım desteği ile soğuk havalardan minimum etkilenmeniz sağlanır. Yaz aylarında ise bu durumun tam tersine evin içerisinde serin bir hava hakimdir. Ekonomik yönden artıları ile her aile için uygun olan konteyner evler, tiny house seçenekleri ile de göz kamaştırıyor. Modern mimarisi ile alışılmışın dışında modellere sahip olan konteyner evler; her noktada uygun kullanıma sahiptir.

Satılık konteyner ev modellerinde son dönemlerde en çok rağbet gören ev modeli, Fransız camlı ev modelidir. Sahip olduğu uzun camlar ile modern bir görünüme kavuşur. Aynı zamanda doğa ile iç içe olmanıza da imkan tanıyan bu camlar tek katlı ev modellerinde sıklıkla tercih edilir. Tamamen kendi zevkinize göre uyarlayabileceğiniz konteyner ev modelleri arasından tercihlerinizi yaparak uygun fiyatlara bir ev sahibi olabilirsiniz.

Çelik Konstrüksiyon Evler Deprem Riskine Karşı Dayanıklı

Prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler arasında yer alan çelik konstrüksiyon ev modelleri paslanmaz, aşınmaz bir yapıya sahiptir. Evin tüm bağlantıları çelik malzemeler tarafından birleştirilerek oluşturulur. Çelik konstrüksiyon malzemeler deprem riskine karşı ekstra koruma sağlar. Klasik betonarme evlerde bulunan kiriş ve kolonlar prefabrik ev modellerinde mevcut değildir. Kolon ve kiriş görevleri çelik konstrüksiyon desteği ile sağlanır. Böylelikle evinizin her noktasını aktif olarak kullanabilirsiniz.

DİKKAT!  İsteriz ki…

Screenshot 3 112​​​​​​​

Hızlı ve ergonomik işlevleri ile kısa süre içerisinde oluşturulan prefabrik yapıların arasında en uygun fiyatlar çelik ev fiyatlarıolarak bilinir. uygun fiyatlara sahip olmasından dolayı ev satın almak isteyenlerin tercihidir. Her boyut ve modele uygun olarak dizayn edilen çelik konstrüksiyon evlerde 2+1 standart ev modeli ev çok talep gören ev modelidir. 4 kişilik bir ailenin yaşamına uyum sağlayan bu evler, 1+1 seçenekleri ile de kullanıcılarla buluşuyor.

Çelik Konstrüksiyon Evlerde Evinizin Tüm Detayları Hazırlanarak Sizlere Sunuluyor

Çelik konstrüksiyon evlerde evinizin tüm detayları hazırlanarak sizlere sunuluyor. Evinizin tüm üretim ve teslimat süreçlerinde sizlere ekstra maliyet ve iş yükü oluşturmayan prefabrik çelik evler, yaşamınızın kolaylaşmasına imkan sağlıyor. Düz bir zemin üzerine kurulum işlemleri yapıldıktan sonra evin ana hatları birleştirilir ve evin dış kaplaması oluşturulur. Talep ettiğiniz modele istinaden yer ve zemin döşemeleri özenle hazırlanır. Elektrik ve su gibi bağlantı gerektiren tüm işlemler kullanıma açık hale getirilir. Özel klipsler ile bağlantılarda kullanılan kabloların sabitleme işlemleri yapılarak modern bir görünüm oluşturulur. Wc ve banyonuzdaki tüm gider hatları da eşleştirilerek sizlere anahtar teslim edilir. Teslimat sürecinden sonra evinizi aynı gün içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çelik Evler Satış Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Ev fiyatlarının giderek yükselmesi, yeni bir ev satın almak isteyen insanların olumsuz yönde etkilenmesine neden oldu. Gelirin kat ve kat üzerinde belirlenen klasik betonarme ev fiyatları satışı geçmiş dönemlere göre %50 oranında azalma kaydediyor. Prefabrik sektörü, uygun fiyatlara sahip ev modelleri sayesinde ev satın almak isteyen kişilere umut ışığı oluyor. İstenilen tüm metrekareye göre hazırlanan bu evlerin fiyatları metrekare hesabına göre belirleniyor. İster 1+1, ister 2+1, isterseniz de villa tarzı prefabrik ev modeli tercih edebilirsiniz. Her bir ev modelinin kendine has ayrı bir fiyatı mevcuttur. Kendi bütçenize uygun olan ev modellerini seçerek satın alabilir ve kısa süre içerisinde kira ödeme derdinden kurtulabilirsiniz. Her yıl kendine değer katan prefabrik sektörü günden güne çoğalan müşteri portföyü ile herkesin taleplerine hızlı çözümler üretiyor. Sizler de bu hızlı çözümlerden destek alarak modern bir ev yaptırmak isterseniz satış ofislerine gelebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet