Dolar 32,2640 0.02%
Euro 34,7066 -0.03%
Gram Altın 2.437,71 -0,20%
Çeyrek Altın 3.993,00 -0,42%
Yarım Altın 7.986,00 -0,42%
Tam Altın 15.893,84 -0,20%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Avşa Adası Otelleri

Avşa Adası Otelleri

ABONE OL
22 Ağustos 2021, 18:58:54

Avşa Adası otelleri Balıkesir’de tatilini geçirmek isteyenler için çok sayıda konaklama alanı sunmaktadır. Bütçe ve beklentilere göre konaklama yerlerini belirleyebilirsiniz.

Avşa Adası otelleri Merkez ve Yiğitler bölgelerinde daha çok odaklanan seçenekler sunmaktadır. Onlarca farklı konaklama yerini keyifle değerlendirebilirsiniz. Rezervasyon koşullarını otellerle doğrudan iletişime geçerek sağlayabilirsiniz.

Avşa Adası Yiğitler ve Merkez Otelleri

İstanbul’a yakın tatil beldesi dendiğinde tatil merkezi olarak Avşa Adası en sık akla gelen yerdir. Kendine has doğası olan Avşa’da büyük ve küçük çok sayıda konaklama yeri vardır. Pansiyon, otel, apart oteller değişik kriterlere göre fiyatlandırılmaktadır.

avsa adasi otelleri 2 1
AVŞA ADASI

Avşa Adası Yiğitler’de En Çok Tercih Edin Apart ve Oteller

  • Bahar Aqua Resort 
  • Afissia Garden Hotel 
  • Lavinia Butik Otel 
  • Barış Süit Apart 
  • Erdoğan Pansiyon 
  • Gönülver Apart 
  • Berfu Apart 
  • Alya Apart
  • Sevim Apart

Avşa Adası Nerede?

Balıkesir ili Marmara Adalar Belediyesi’ne bağlı sevimli bir tatil merkezidir. Marmara Adası’nın büyük adalarından biri olarak geniş bir tatilci kapasitesi barındırmaktadır. Ada’nın uzunluğu 7 km ve genişliği de 4 km olarak kaydedilmektedir. Yaz dönemlerinde 130 bine kadar tatilciyi misafir edebilmektedir. Toplamda turistik tesis sayısı ise 300’ü aşmaktadır.

Bölgede Yiğitler Köyü ve diğer alanlarda plajlar sıkça görülebilir. Elliden fazla plajı bulacağınız adada en çok bilinenler Çınar, Karadut, Altınkum plajlarıdır. Eski adı Türkeli olan tatil merkezi Balıkesir merkeze 155 km uzaklıktadır. Adanın konumu hakkında detaylı bilgi almak için https://www.avsaisland.com/avsa-adasi-nerede/ adresini ziyaret etmenizde fayda vardır.

avsa adasi otelleri 3
AVŞA

Avşa Adası’na Ulaşım Nasıl?

Arabalı gemi ile ve deniz otobüsü ile ulaşım sağlanan Avşa Adası’na 1-3 saat aralığında ulaşabilmektesiniz. Nereden geleceğinize de bağlı olarak süre değişebilir. Erdek Gestaş ile bir buçuk saat mesafesi vardır. Hızlı deniz otobüsü Budo’dan ulaşım da 45 dakikaya inebilmektedir. Tekirdağ arabalı feribottan 3 saatte ulaşılmaktadır.

DİKKAT!  Halk pazarın durumu

Avşa Gezilecek Yerler

Avşa kiralık ev yerleşiminizi yaptıktan sonra sonra gezilecek yerleri keşfedebilirsiniz. En popüler ziyaretçi alan yerler Avşa Manastırı, Şarap Fabrikaları ve Mavi Koyu’dur. Yiğitler Köyü’nde akşam gezileri sahil eğlence mekanlarını da değerlendirebilirsiniz. Eğlenceli bir tatil için ada genelinde çok sayıda etkinlik bulabilirsiniz. Civardaki tatil bölgelerini mutlaka değerlendirmelisiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet