Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Astropay kart nedir ?

Astropay kart nedir ?

ABONE OL
26 Ocak 2019, 05:40:36

Gün geçmiyor ki İnternet üzerinde milyonlarca dolarlık e-ticaret hacmi ve alış veriş yapılmasın. Milyarlarca insan her an Android platformların da İnternet’e katılması ile ticaret hacminin büyümesine aracı oluyorlar. Ancak bu alış verişlerin güvenli yapılabilmesi için kredi kartları kullanılamaz. Herkesi dolandırıcı olarak belirtmiyoruz ancak İnternet güvenliği gerçekten önemli bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

Gözünüz arkada kalmadan İnternet üzerinden alış veriş yapabilmenizin yolu; Astropay kart kullanmaktır. Eski yöntemlerle, kredi kartları ile alış veriş çok güvensiz olmaya başladı, EFT ve Havale yöntemleri de uzun bir prosedür gerektiriyor. O halde en basit ve başınızı ağrıtmayacak en güvenli alış veriş nasıl yapılabilir? Elbette Astropay kart ile yapılabilir.

 

 

 

 

Hem bu sistemin %100 güvenli olmasının yanı sıra bazı avantajları daha var. Örneğin dilediğiniz miktarda kart alabiliyorsunuz. 5,10,15 50, 100 dolar veya avro olarak sanal kart satın alabiliyorsunuz. Üstelik kimliğiniz ve kişisel bilgileriniz de saklı kalır. İnternet sınırsız bir alan ve her an insanlar online durumdalar. Her an hizmet ve ürünlerin satışı gerçekleşiyor.
 

 

 

45 bin civarında site, sanal kart ile alış verişi kabul ediyor. astropay kart avantajı ise bu sitelerden kimliğinizi ifşa etmeden oyun hizmeti alabilmek, dijital ürün satın alabilmek hatta fiziksel ürünlere sahip olabilmektir. Çok kısa bir süre zarfında sitemizin müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek, hemen bir Astropay kart satın alın ve alış veriş keyfini yaşarken, gözünüz arkada kalmasın. Binlerce kişi, güvensiz ortamlarda sanal alış verişi yüklü meblağlarda kredi kartları ile yaptıkları için, büyük sıkıntılar yaşıyor.

 

 

Bu tür kurbanları izleyen kötü niyetli kişiler her gün güncellediği yazılımlarla bu bilgileri kullanarak kredi kartları boşaltma işlemi yapabilirler. Bu tehlikeden uzak durmak için yapmanız gereken, kendiniz emniyete almak ve hemen bir Astropay Kart Satın almaktır. Size SMS yolu ile gönderilecek olan dijital 16 haneli sayı, sizin sanal kart bilginizi oluşturacaktır. Dahası kimlik bilgilerinizi, Astropay Kart satın aldığınız kurum ve kişilerle de paylaşmanız gerekmez. Verilecek banka hesabına sanal kart ücretini yatırmanız ve SMS beklemeniz yetiyor

DİKKAT!  Başarı-Mutluluk

 

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet